Football Talk

Μίλαν - Αταλάντα 2-0: Αποστολή εξετελέσθη και πλέον είναι θέμα χρόνου η στέψη! (video)

Μίλαν - Αταλάντα 2-0: Αποστολή εξετελέσθη και πλέον είναι θέμα χρόνου η στέψη! (video)

Όλο και πιο κοντά στον τίτλο της Serie A η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» υπέταξαν την Αταλάντα (2-0) στο Σαν Σίρο και χρειάζονται πια έναν βαθμό για να πανηγυρίσουν τον τίτλο!

Ζορίστηκε για ένα 45λεπτό η Μίλαν απέναντι  στην Αταλάντα, αλλά με δύο γκολ από τους Λεάο και Ερνάντεζ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το τρίποντο που την φέρνει πλέον ένα βήμα μακριά από τον τίτλο. Η Αταλάντα από την άλλη κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν.

Καλό ρυθμό, αλλά λιγοστές φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο. Η Μίλαν είχε την κατοχή κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά, η Αταλάντα είχε κλείσει καλά τους χώρους, την ώρα που προσπαθούσε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος όμως, μίλησε η προσμονή για πρωτάθλημα. Στο 56’ ο Ράφαελ Λεάο με ένα «παλικαρήσιο» γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μίλαν, ενώ 20 λεπτά ήρθε και το δεύτερο. Ο Τεό Ερνάντεζ έκλεψε τη μπάλα από τον Κρούνιτς  έξω από την περιοχή των «ροσονέρι» κι αφού διέσχισε όλο το γήπεδο, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μούσο.

 

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (80’ Φλορένζι), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (63’ Μπενασέρ), Κεσιέ, Σαλεμάκερς (55’ Μεσσίας), Κρούνιτς (80’ Μπακαγιόκο), Λεάο, Ζιρού (55’ Ρέμπιτς)

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Μούσο, Τζιμσίτι, Ντε Ρον, Παλομίνο (80’ Ντεμιράλ), Χάτεμπουρ (80’ Σκαλβίνι), Φρόιλερ, Κόπμαϊνερς, Τζαπακόστα, Πεσίνα (70’ Μπογκά), Πάσαλιτς (55’ Μαλινόφσκι), Μουριέλ (55’ Ζαπάτα)

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0