Football Talk

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 2-0: Ξανά νίκη για τους «μπιανκονέρι» και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (video)

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 2-0: Ξανά νίκη για τους «μπιανκονέρι» και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (video)
Μετά το 1-0 του Αρτέμιο Φράνκι, η Γιουβέντους επικράτησε ξανά της Φιορεντίνα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με 2-0, πάιρνοντας το «εισιτήριο» για τον τελικό με συνολικό σκορ 3-0.

Ξανά νίκη για την Γιουβέντους επί της Φιορεντίνα με 2-0 στο Τορίνο, μετά το 1-0 του Αρτέμιο Φράνκι. Ο συνδυασμός των δύο αυτών αποτελεσμάτων θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό με την Ίντερ.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Μπορεί η Φιορεντίνα να ήταν αυτή που «κυνηγούσε» γκολ για να ανατρέψει την κατάσταση, η «Γηραιά Κυρία» όμως θα σκόραρε πρώτη στο παιχνίδι.

«Δράστης» ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο οποίος «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα στο 32’. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε ένα κακό διώξιμο της άμυνας και με ωραίο βολέ στην κίνηση «εκτέλεσε» τον Ντραγκόφσκι.

Με το γκολ αυτό η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο συνολικό σκορ με 2-0, με την Φιορεντίνα να έχει ένα βουνό να ανέβει στο δεύτερο 45λεπτο.

Η… προσπάθεια ανάβασης ξεκίνησε άμεσα, αλλά η ομάδα του Ιταλιάνο δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει την ανατροπή. Οι «μπιανκονέρι» διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους, δεν είχαν πρόβλημα να κρατήσουν την αντίπαλό τους μακριά από την εστία τους (και με την βοήθεια του Περίν). Τελικά θα πετύχαιναν και δεύτερο γκολ με τον Ντανίλο στο 90+4' για να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Με τον συνδυασμό της νίκης με 1-0 στο Αρτέμιο Φράνκι, η Γιουβέντους θα διεκδικήσει ακόμα ένα Κύπελλο Ιταλίας απέναντι στην Ίντερ στον τελικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντε Σίλιο (79' Κουαδράδο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Ντανίλο, Ζακαρία, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (82' Κιελίνι), Βλάχοβιτς (82' Κεν), Μοράτα (66' Ντιμπάλα)

Φιορεντίνα (Βιντσένζο Ιταλιάνο): Νταγκόφσκι, Μπιράγκι, Ίγκορ, Κουάρτα, Βενούτι (69' Καγιεχόν), Σαπονάρα (63' Σοτίλ), Τορέιρα (46' Άμραμπατ), Ντάνκαν (79' Μάλε), Γκονζάλεζ, Καμπράλ, Ικονέ (79' Πιάτεκ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0