Football Talk

Ίντερ - Μίλαν 3-0: Έβαψε «νερατζούρο» το Μιλάνο και έστειλε την ομάδα του τελικό ο Μαρτίνες! (video)

Ίντερ - Μίλαν 3-0: Έβαψε «νερατζούρο» το Μιλάνο και έστειλε την ομάδα του τελικό ο Μαρτίνες! (video)

Πιο άνετα από ότι θα περίμενε κανείς, η Ίντερ επικράτησε στη ρεβάνς του ημιτελικού της Μίλαν με 3-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες και προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου, ωστόσο οι «νερατζούρι» φρόντισαν από νωρίς να πάρουν τα ηνία του αγώνα και παράλληλα να στείλουν μήνυμα στους συμπολίτες για την μάχη τίτλου στην Serie A.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Ίντερ κατάφερε να προηγηθεί, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι. Ο Νταρμιάν σέντραρε, ο Λαουτάρο Μαρτίνες έπιασε ένα γεμάτο σουτ και εκτέλεσε τον Μενιάν για το 1-0. Η Μίλαν μπορεί να υπέστη ένα μικρό σοκ από αυτή την εξέλιξη, αλλά συνήλθε γρήγορα, χωρίς ωστόσο να βρει την ισοφάριση.

Αντίθετα, πέντε λεπτά πριν βγει το ημίχρονο, οι τυπικά γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Κορέα να βγάζει σε τετ-α-τετ τον Μαρτίνες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να βρεί και πάλι δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» ήταν εμφανώς αποφασισμένοι για να βρουν γκολ. Στο 66’ μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Χαντάνοβιτς, ο Μπενασέρ έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ κατάφερε να νικήσει τον Σλοβένο γκολκίπερ. Η τύχη ήταν με το μέρος της Ίντερ όμως, καθώς μετά από υπόδειξη του VAR, ο ρέφερι πήγε στο μόνιτορ για να δει το replay και θεώρησε πως ο Καλούλου επηρεάζει τη φάση από θέση οφσάιντ.

Η τελετή έλαβε τέλος στο 82’, όταν και ο Μπρόζοβιτς σέρβιρε στον Γκόσενς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ίντερ για το τελικό 3-0. Έτσι, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι θα επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου Ιταλίας μετά το 2011, όταν και απέναντι στην Παλέρμο το κατέκτησε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ίντερ. Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (78' Ντ' Αμπρόζιο), Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (73' Βιδάλ), Πέρισιτς (79' Γκόζενς), Μαρτίνες (70' Τζέκο), Κορέα (70' Σάντσες)

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (73' Γκάμπια), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (46' Ντίαθ), Μπενασέρ (73' Κρούνιτς), Σαλεμάκερς (46' Μεσίας), Κεσιέ, Λεάο (86' Λάζετιτς), Ζιρού

Βασίλης Βασιλείου


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0