eSports & Games

Twitch: Αλφόνσο Ντέιβις, Κουν Αγκουέρο και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αθλητές που μεταδίδουν ζωντανά από το σπίτι τους (video)

Twitch: Αλφόνσο Ντέιβις, Κουν Αγκουέρο και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αθλητές που μεταδίδουν ζωντανά από το σπίτι τους (video)
Οι συγκινητικές εικόνες των πανηγυρισμών από το δωμάτιο του Αλφόνσο Ντέιβις, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά την σχέση κορυφαίων αθλητών με το Twitch. Την streaming πλατφόρμα η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας ποδοσφαιριστών, καλαθοσφαιριστών, αλλά και οδηγών μονοθέσιων...
Φαίνεται πως και οι ίδιοι οι αθλητές έχουν την ανάγκη για αλληλεπίδραση με το κοινό, επιδιώκοντας την από την ασφάλεια της οθόνης. Και επιλέγουν την κορυφαία πλατφόρμα, το Twitch, εκεί όπου φιλοξενούνται εκατομμύρια χρήστες ανά τον πλανήτη. 
Άλλοι επιλέγουν το FIFA, άλλοι το NBA ή το UFC. Κάποιοι ικανοποιούνται με παιχνίδια πολεμικής φύσεως, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι τους έχουν το ίδιο κοινό. Στον ελεύθερο τους χρόνο ανοίγουν την κάμερα του υπολογιστή και μεταδίδουν ζωντανά σε ολόκληρο το πλανήτη. Μεταδίδουν την ζωή τους, προβάλλουν τις ικανότητες τους στο gaming ή απλά συζητούν με τους θαυμαστές τους.
 
1. Αλφόνσο Ντέιβις thatboydavies10 (275,9 χιλ.ακόλουθοι)
Πρώτος, πρώτος ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου. Καθόλου παράδοξο αν αναλογιστεί κανείς ότι διανύει μόλις το 22ο έτος της ζωής του. Όπως πολλοί συνομήλικοι του έτσι και αυτός επιλέγει να δείχνει την ζωή του μέσα από το σπίτι.
 
Πιστός στις προτιμήσεις του επιλέγει το ποδόσφαιρο παντού και ασχολείται αποκλειστικά με το FIFA, παρουσιάζοντας την καριέρα που κάνει ως manager ομάδας... Εκτός αυτού, προσφέρει τις μουσικές του επιλογές, παρακολουθεί αγώνες με τους θαυμαστές του, ενώ σε αρκετές εκ των περιπτώσεων φιλοξενεί την κοπέλα του στις ζωντανές εκπομπές!
2. Κουν Αγκουέρο SLAKUN10 (3,8 εκ. ακόλουθοι)
Από την πρόσφατη απόσυρση και έπειτα, ο σπουδαίος Κουν Αγκουέρο βρήκε περισσότερο χρόνο για αυτόν και τα παιδιά του. Αποτελεί ακόμη ένα "θύμα" της συνήθειας του streaming, όντας ενεργό μέλος της πλατφόρμας και διαθέτοντας κανάλι γενικού περιεχομένου.
 
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι το τελευταίο του viral βίντεο περιείχε μετάδοση του El Clasico, ενώ το περασμένο διάστημα φιλοξένησε θαυμαστές του, μέσω βιντεοκλήσης. Όσον αφορά το αγαπημένο του παιχνίδι, αυτό δεν είναι άλλο από το Apex Legends, με περιεχόμενο κινουμένων σχεδίων...
 
3. Ντέβιν Μπούκερ Dbook (215,5 χιλ. ακόλουθοι)
Προσωπικότητα με πολλές και διαφορετικές πτυχές. Κορυφαίος καλαθοσφαιριστής, celebrity αλλά και streamer, διαθέτοντας έναν εκ των πιο διάσημων διαδικτυακών λογαριασμών. Ασχολείται κυρίως με το Counter Strike, παιχνίδι πολέμου, όντας ικανότατος στον χειρισμό των όπλων.
 
Παράλληλα παρουσιάζει στοιχεία της προσωπικής του ζωής και ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του για μείζον ζητήματα, τσαλακώνοντας πολλές φορές το δημόσιο του πρόσωπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν ενημερώθηκε στον αέρα για την διακοπή του NBA λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. 
 
4. Σαρλ Λεκλέρ charleslecrec (763,3 χιλ. ακόλουθοι)
Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την λίστα ο πιο ελπιδοφόρος οδηγός του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το νέο αστέρι της FerrariΣαρλ Λεκλέρ, βρίσκεται στο Twitch και σπάει τα κοντέρ των θαυμαστών.
 
Διαθέτει 736 χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι περιμένουν καρτερικά να ανοίξει την κάμερα και να οδηγήσει το μονοθέσιο του. Εξαιρετικός στις υπαρκτές, αλλά και στις εικονικές πίστες, οι οποίες φαίνεται να αποτελούν την βασική ενασχόληση του, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.
 
5. Mαρξ Φερστάπεν MaxVerstappen (173,3 χιλ. ακόλουθοι)
Κορυφαίος αυτή την στιγμή οδηγός, ο άνθρωπος που κατάφερε να εκθρονίσει τον Λούις Χάμιλτον, επιλέγει να αξιοποιήσει τα ρεπό του εκπέμποντας ζωντανά. Με έναν εξίσου πολυπληθή λογαριασμό, ο οποίος ωστόσο είναι κενός...
 
Διαγράφει τις εκπομπές του, έτσι ώστε να έχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές του. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συνομιλήσει με τον Βέλγο, θα χρειαστεί να είναι τυχερός, ώστε να τον πετύχει την στιγμή που θα ανοίξει την κάμερα. 

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0