Football Talk

Κιελίνι: Αποχαιρετά την Ιταλία το καλοκαίρι ο αρχηγός της!

Κιελίνι: Αποχαιρετά την Ιταλία το καλοκαίρι ο αρχηγός της!

Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ιταλίας σε φάση προκριματικών φαίνεται πως έδωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την Εθνική του ομάδα, από την στιγμή που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Αρκετές είναι οι αλλαγές που φαίνεται πως θα επιφέρει στις τάξεις της Ιταλίας ο «σοκαριστικός» αποκλεισμός από την Βόρεια Μακεδονία!

Αναλυτικότερα, οι Λορέντζο Ινσίνιε, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν ξανά με τα χρώματα της εθνικής τους ομάδας, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος ναι μεν ήθελε να αγωνιστεί με την «σκουάντρα ατζούρα» στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά τελικά το όνειρό του δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, θα αγωνιστεί στο φιλικό της εθνικής Ιταλίας με την Τουρκία την Τρίτη (29/03) και στον αγώνα με την Αργεντινή τον Ιούνιο και ύστερα θα αποχαιρετήσει την χώρα του, με την οποία αγωνίζεται από το 2014 έχοντας καταγράψει 115 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0