Football Talk

Super League, τελική βαθμολογία: Ο OΦΗ το εισιτήριο των play off, τέταρτος ο Άρης, στην αναμονή ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Super League, τελική βαθμολογία: Ο OΦΗ το εισιτήριο των play off, τέταρτος ο Άρης, στην αναμονή ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, με τον ΟΦΗ να είναι ο κερδισμένος της ημέρας, καθώς με τη νίκη του μπήκε στα play off, την ώρα που ο Άρης «έσπασε» το αήττητο σερί του Ολυμπιακού και τερμάτισε στην 4η θέση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθεί να αναμένει, αναφορικά με την αφαίρεση βαθμών που υπέστη, ενώ ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την σεζόν στην 5η θέση!

Μπορεί να νομίζαμε πως είχαμε δει… αρκετά στην κανονική διάρκεια της Super League, όμως η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, εν τέλει επιφύλασσε εκπλήξεις.

Η βασικότερη από αυτές βεβαίως ήταν η νίκη του Άρη με ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να γίνονται η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος που κερδίζει τους Πειραιώτες στην Super League!

Άμεση συνέπεια αποτέλεσε η κατάκτηση της 4ης θέσης, με την ομάδα του Χερνάν Μπούργος να μετατρέπει την επιστροφή των έξι βαθμών σε κίνητρο και να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με 2-1.

Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ μπόρεσε να κατακτήσει το τελευταίο εισιτήριο για τα play off, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλων Σμύρνης, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα που αναμένει την απόφαση για το αν θα του επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που έχασε, ήρθε ισόπαλος (0-0) στο Πανθεσσαλικό με το Βόλο!

Όσον αφορά την «ουρά», τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Ο Απόλλων Σμύρνης που άλλαξε τέσσερις προπονητές κατά την διάρκεια της σεζόν, τερμάτισε τελευταίος, η Λαμία ακολούθησε και ο Ατρόμητος μπόρεσε, παρά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό, να βρίσκεται στο +5!

Συνοπτικά η βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Super League:

1. Ολυμπιακός 65

2. ΠΑΟΚ. 53

3. ΑΕΚ. 46

4. Άρης 45

5. Παναθηναϊκός 42

6. ΟΦΗ. 37

---------------------------------------------------------------------

7. Αστέρας Τρίπολης. 35

8. ΠΑΣ Γιάννινα 35

9. Παναιτωλικός 32

10. Βόλος 30

11. Ιωνικός 26

12. Ατρόμητος 23

13. Λαμία 18

14. Απόλλων Σμύρνης 13

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0