Sports Βusiness

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος global partner του WhatsApp και αγκαλιάζει τις νιγηριανές ρίζες του!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος global partner του WhatsApp και αγκαλιάζει τις νιγηριανές ρίζες του!
Άλλη μια τεράστια χορηγική συμωνία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αγκαλιάζει όσο ποτέ τις νιγηριανές του ρίζες. 
Όπως αποδεικνύεται για πολλοστή φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα. Όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και στον κόσμο των επιχειρήσεων, αφού όλες οι μεγάλες εταιρείες θα ήθελαν τον «Greek Freak» ως κεντρικό πρόσωπο για το brand τους. Αυτό κατάφερε να πετύχει αισχάτως το WhatsApp, πείθοντας τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς να γίνει ο πρώτος global partner της διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, που υπάγεται στη Facebook ή Metaverse αν προτιμάτε. 

Η εν λόγω συμφωνία έγινε γνωστή στο περιθώριο του All Star Game, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε φορώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο φούτερ, από την Post Imperial, το brand του Νιγηριανής καταγωγής σχεδιαστή μόδας Niyi Okuboyejo, με το σήμα του  WhatsApp. Το φούτερ ήταν φυσικά πράσινο και μπροστα έγραφε +234. Αυτός ο αριθμός είναι ο διεθνής τηλεφωνικός κωδικός της Νιγηρίας (σσ. όπως το +30 που χρησιμοποιείται για τα ελληνικά νούμερα). Πίσω έγραφε Adetokunbo. Όπως είναι κανονικά το επίθετο του Γιάννη στη Νιγηρία, κάτι που είχαμε δει και το καλοκαίρι στη φανέλα του μικρότερου αδερφού του, Κώστα, όταν και αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας

WhatsApp-Giannis-Antetokounmpo.jpg
kostas-adetokunbo.jpg

«Σε όλη μου τη ζωή, το WhatsApp με κράτησε συνδεδεμένο με τους αγαπημένους μου, τους φίλους μου, τις κοινότητές μου και όλους όσους είναι σημαντικοί για εμένα. Είναι ένας σύνδεσμος με το σπίτι μου στην Ελλάδα και ένας σύνδεσμος με τις οικογενειακές μου ρίζες στη Νιγηρία. Η εύκολη πρόσβαση στις κοινότητές μου, με βοήθησε να γίνω το άτομο και ο αθλητής που είμαι σήμερα. Η συνεργασία με τη WhatsApp—μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιώ καθημερινά για να παραμένω συνδεδεμένος με την οικογένειά μου—είναι σημαντική για μένα. Ανυπομονώ να οικοδομήσουμε μαζί πάνω σε αυτή τη συνεργασία»
, ανέφερε ενδεικτικά ο Γιάννης


Με τη σειρά της η Βίβιαν Όντιορ, υπεύθυνη μάρκετινγκ της WhatsApp, σημείωσε: «Η επιτυχία του Γιάννη τροφοδοτείται από τις βαθιές σχέσεις που έχει στη ζωή του και είναι τιμή μας που ακούσαμε ότι η WhatsApp βοήθησε να διατηρηθούν δυνατές αυτές οι σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Γιάννης είναι ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης του WhatsApp. Ο Γιάννης είναι ένας από τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν το WhatsApp καθημερινά για να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά τους και η ιστορία του είναι ένα τέλειο παράδειγμα του γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε κάθε μέρα».

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0