Basket Talk

Κέντρικ Πέρι: 6ος ξένος που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μεσούσης της σεζόν την τελευταία 2ετία

Κέντρικ Πέρι: 6ος ξένος που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό μεσούσης της σεζόν την τελευταία 2ετία

Η συμφωνία με τον Στεφάν Γιόβιτς πριν από μερικές εβδομάδες και η διαπίστωση ότι ο Σέρβος είναι σε θέση να αναλάβει σύντομα καθήκοντα βασικού πόιντ-γκαρντ στέλνουν όπως αναμενόταν τον Πέρι εκτός Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη σλοβενική Τσεντεβίτα/Ολίμπια Λουμπλιάνα ως σούπερ… πρότζεκτ αποδείχθηκε ανήμπορος να σηκώσει το βάρος του βασικού πλέι-μέικερ. Στην Α1 προσέφερε μόλις 6 πόντους και 1,8 ασίστ σουτάροντας με 18,2% στα τρίποντα και στην Ευρωλίγκα 4,8 πόντους με 1,6 ασίστ και 32% στα τρίποντα.

Έτσι, θα γράψει το όνομά του στη λίστα των ξένων του Παναθηναϊκού που αποχώρησαν μεσούσης της σεζόν την τελευταία διετία.

Το 2020-21 ήταν οι Πίερ Τζακσον, Κίφερ Σάικς και Μάρκους Φόστερ.

Το 2021-22 είναι (ήδη) οι Γιόγκι Φέρελ και Τζεχάιβ Φλόιντ με τον Πέρι να γίνεται ο 6ος της λίστας.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο προπονητής των πράσινων Δημήτρης Πρίφτης είχε δηλώσει πως πρόθεση και στόχος του ενόψει της τρέχουσας σεζόν είναι να έχει διαθέσιμους 9 ξένους, όμως με την Ευρωλίγκα να έχει μπει σε… τρίτη μοίρα πλέον μετά από Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός δεν θέλει και δεν μπορεί (οικονομικά) να κρατάει τον 7ο ξένο του μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς και θα τον αποδεσμεύσει δίνοντάς του μία μικρή αποζημίωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0