Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Στάθηκαν στα πόδια τους με ήρωα Γιαννιώτη!

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Στάθηκαν στα πόδια τους με ήρωα Γιαννιώτη!

Με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση, ο Ατρόμητος απέδρασε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον έναν βαθμό.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στους «Ζωσιμάδες», για τη 18η αγωνιστική της Super League. Σε γενικές οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους σημειώνοντας ευκαιρίες, ωστόσο βρήκαν «στοπ» στο πρόσωπο του Ανδρέα Γιαννιώτη!

1ο ΗΜΙΙΧΡΟΝΟ

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερους οιωνούς η αναμέτρηση! Συγκεκριμένα στο πρώτο μόλις λεπτό ο Ατρόμητος μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με τον Κουλούρη να εισβάλλει στην περιοχή, να ευνοείται από τις κόντρες και εν τέλει να κάνει από κοντά το 1-0.

Η αντίδραση του ΠΑΣ, ωστόσο, ήταν κάτι παραπάνω από άμεση! Μάλιστα χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά προκειμένου να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και έκανε έπειτα από πλασέ του Περέα από κοντινή απόσταση.

Από κει και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης είχε γενικά πέσει. Οι μεν φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτίσουν τις επιθέσεις τους από πίσω, δίχως να τα καταφέρουν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλησαν να απειλήσουν κυρίως με τις αντεπιθέσεις τους, με πρωταγωνιστή τον Κολομβιανό μπακ.

Μόνη αξιόλογη ευκαιρία σημειώθηκε από πλευράς Ατρομήτου, λίγα λεπτά πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα στο 43’ ο Στρούγγης αρχικά δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Σούλη από κοντά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κουλούρης δοκίμασε ένα σουτ με ωραίο γυριστό, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.

perea.jpg

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε γενικά σε παρόμοιο ρυθμό με το πρώτο – με έναν δηλαδή πολύ ήπιο ρυθμό. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο 48’ με υπέροχη κίνηση και δυνατό σουτ του Μπρένερ, με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει εν τέλει σε κόρνερ. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ατρομήτου να απειλήσει, με τον Κουλούρη να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση.

Από κει και πέρα ακολούθησε ένα σερί χαμένων προσπαθειών για τους Γιαννιώτες με χαρακτηριστική εκείνη του Λώλη στο 73’ έπειτα από το λάθος της αντίπαλης άμυνας, η οποία εξουδετερώθηκε από τον Γιαννιώτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος θέλησε με σουτ να παραβιάσει εκ νέου την αντίπαλη εστία, ωστόσο ο Έλληνας κίπερ ήταν ξανά εκεί και έδιωξε τον όποιο κίνδυνο.

giann.jpg

Ο MVP

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο Έλληνας κίπερ αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, καθώς χάρις στις αποκρούσεις του η ομάδα του κατάφερε να αποσπάσει τον έναν σημαντικό βαθμό.

Η φάση του αγώνα

Οι δύο διαδοχικές ευκαιρίες από Λώλη και Καραχάλιο αντίστοιχα, οι οποίες λίγο ήθελαν προκειμένου να μετουσιωθούν σε γκολ νίκης και ανατροπής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ ΓIANNINA (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Μπρένερ, Στάνκο, Μορέιρα (63’ Λώλης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Σάλομον, Καρτάλης (66΄ Χαρίσης), Ντένιτς, Σπιριντόνοβιτς (66΄ Μουνίθ), Μπεντινέλι (88΄ Νταβιώτης), Κουλούρης

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0