Football Talk

Λέστερ – Λίβερπουλ 1-0: Όλα στραβά για τους «reds» – Μπλόκο από Λούκμαν και Σμάιχελ! (video)

Λέστερ – Λίβερπουλ 1-0: Όλα στραβά για τους «reds» – Μπλόκο από Λούκμαν και Σμάιχελ! (video)

Κατάθεση ψυχής από τη Λέστερ, η οποία επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ και έδωσε την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι να ξεφύγει στο +6 της βαθμολογίας!

Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπη με τη δεύτερη μόλις ήττα στην φετινή σεζόν ήρθε η Λίβερπουλ, με την Λέστερ να της κλέβει το τρίποντο στην έδρα της με 1-0 για την 19η αγωνιστική της Premier League. MVP για τις «αλεπούδες» ο Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος υπερασπίστηκε μέχρι τελικής πτώσεως την εστία του και χάρισε στην ομάδα του τους πολύτιμους βαθμούς.

Μπαρούτι εξ αρχής μύριζε η αναμέτρηση, με τα πρώτα λεπτά να το επιβεβαιώνουν! Η Λίβερπουλ επέβαλε από πολύ νωρίς τον δικό της ρυθμό, γεγονός που αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια να κερδίζει πέναλτι.

Πιο συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό ο Σαλάχ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι το οποίο κέρδισε, ωστόσο ο Σμάιχελ στάθηκε στα πόδια του και απέκρουσε την μπάλα. Στη συνέχεια ο Αιγύπτιος προσπάθησε εκ νέου να παραβιάσει την εστία της Λέστερ, ωστόσο η κεφαλιά του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.


Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο πέναλτι στο οποίο ο Σαλάχ αστοχεί σε όλη του την πορεία στην Premier League και το πρώτο από τον Οκτώβριο του 2017 κόντρα στη Χάντερσφιλντ! Εν αντιθέσει ο 29χρονος επιθετικός έχει σκοράρει σε άλλα 15 στο πρωτάθλημα.

Η κυριαρχία των «reds» συνεχίστηκε έως και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο ήταν περισσότερο φλύαρη παρά αποτελεσματική. Φυσικά οι «αλεπούδες» είχαν σύμμαχό τους τον Δανό κίπερ ο οποίος είχε… κατεβάσει τα ρολά και δεν άφησε τίποτα και κανέναν να παραβιάσει την εστία του.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μισού τα πράγματα για την Λίβερπουλ έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, αφού είδαν την Λέστερ να παίρνει «κεφάλι» στο ματς. Λυτρωτής για τους γηπεδούχους ο Λούκμαν ο οποίος – έχοντας μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 56’ – έγινε δέκτης μιας ωραίας πάσας από τον Χολ και στη συνέχεια σούταρε για το 1-0 στο 59ο λεπτό!


Από κει και πέρα η Λίβερπουλ προσπάθησε, ωστόσο καμία προσπάθειά της δεν απέφερε καρπούς με αποτέλεσμα να βλέπει πλέον την Μάντσεστερ Σίτι να ξεφεύγει στο +6 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γ. Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο (64’ Μίλνερ), Χέντερσον (70’ Φιρμίνιο), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (56’ Κεϊτά), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα

ΛΕΣΤΕΡ (Μ. Ρότζερς): Σμάιχελ, Καστάν, Αμαρτί, Εντιντί, Τόμας, Τσάουντρι (56’ Τίλεμανς), Ντούσμπερι-Χολ, Σουμαρέ, Μάντισον (Ολμπράιτον), Ιχεανάτσο (56’ Λούκμαν), Βάρντι

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0