Football Talk

Η Premier League στο έλεος του Covid-19: Τέσσερα ματς αναβλήθηκαν, κίνδυνος για γενικό «μπλακ άουτ»!

Η Premier League στο έλεος του Covid-19: Τέσσερα ματς αναβλήθηκαν, κίνδυνος για γενικό «μπλακ άουτ»!

Τεράστια είναι η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στην Premier League τις τελευταίες ώρες, με πέντε ματς να έχουν αναβληθεί για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τις πιθανότητες διακοπής του πρωταθλήματος να μοιάζουν… υπαρκτές.

Απίστευτα είναι τα γεγονότα που λαμβάνουν ετούτη την ώρα χώρα στην Premier League, με την αγγλική Ομοσπονδία να αναβάλλει τέσσερις αναμετρήσεις, προσθέτοντας αυτές στην ίδια κατηγορία με το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπράιτον, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/12).

Ποιες είναι αυτές;

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον
  • Γουέστ Χαμ - Νόριτς
  • Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ
  • Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας
  • Έβερτον – Λέστερ


Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης είναι τεράστια και πλέον μένει να δούμε πως και με… ποιον τρόπο θα συνεχιστεί το ποδόσφαιρο επί αγγλικού εδάφους.

Αν η 18η αγωνιστική θα λάβει ρεαλιστική υπόσταση ή αν οδεύουμε σε ένα γενικό «μπλακ άουτ», το οποίο θα τοποθετήσει στον «πάγο» ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά οι πιθανότητες διακοπής της τρέχουσας Premier League μοιάζουν υπαρκτές.

Κάνουμε άλλωστε λόγο για αναβολή του 50% των παιχνιδιών του ερχόμενου Σαββατοκύριακου εξαιτίας του Covid-19, την στιγμή που και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, με το παράδειγμα του Φαν Ντάικ να είναι χαρακτηριστικό. Τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια; Ουδείς γνωρίζει και βεβαίως δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση μέχρι στιγμής.
20211216_212738.jpg

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0