Football Talk

Παναθηναϊκός: Η «τρέλα» στα μάτια του Αλεξανδρόπουλου και ο Βιγιαφάνιες που βγήκε από τη... ναφθαλίνη και φωνάζει παρών!

Παναθηναϊκός: Η «τρέλα» στα μάτια του Αλεξανδρόπουλου και ο Βιγιαφάνιες που βγήκε από τη... ναφθαλίνη και φωνάζει παρών!
Ο Παναθηναϊκός δεν «καθάρισε» την «υπόθεση» πρόκριση κόντρα στον Βόλο, αφού το τελικό 2-1 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο, το BN Sports στέκεται σε δύο πολύ βασικά σημεία που... αναδείχθηκαν μέσω της συγκεκριμένης αναμέτρησης για το τριφύλλι.

Γράφει Κυριάκος Δημητρόπουλος

Η οποιαδήποτε νίκη -όπως κι αν αυτή έρθει- είναι σημαντική για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη το ηθικό του να είναι ανεβασμένο, ειδικά σε μια διοργάνωση όπως το Κύπελλο Ελλάδας, που αρκετές φορές έχει... τσακωθεί.

Το τελικό 2-1 επί της ομάδας του Βόλου στη Λεωφόρο, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς ο Φερνάντες φρόντισε με το πανέμορφο τέρμα του να χαλάσει τα σχέδια των γηπεδούχων.

Πάντως, το πρώτο «βήμα» έγινε και οι «πράσινοι» οφείλουν στον Βόλο να τελειώσουν αυτό που άρχισαν.

Πω, πω, ένας Αλεξανδρόπουλος!

Για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο δεν ξέρεις τι να πρωτογράψεις. Ήταν παντού στο γήπεδο την Τετάρτη (1/12) απέναντι στους Βολιώτες.

Έτρεξε, πάλεψε, μόχθησε, σκόραρε! Όλα όσα δηλαδή πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αν αυτό το παιδί συνεχίσει να είναι καλά, να παίρνει παιχνίδια και να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, τότε το μέλλον του προμηνύεται πολύ μεγάλο και... δυστυχώς μακριά από την Ελλάδα.

Μα πάνω απ'όλα ο πανηγυρισμός του Αλεξανδρόπουλου όσο κλισέ κι αν ακούγεται λέει... πολλά. Το πάθος, η τρέλα στα μάτια του που... γυαλίζουν. Δίνει το παράδειγμα και στους υπόλοιπους.

5446091.jpg

Θυμίζει τον παλιό καλό Βιγιαφάνιες

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κάθε διαθέσιμο ποδοσφαιριστή του να συμμετέχει ενεργά στο ροτέσιον για να πετύχει τους στόχους του, είχαμε το παράδειγμα του Λούκας Βιγιαφάνιες, που τόσο καιρό βρισκόταν στη… ναφθαλίνη.

Ο Αργεντινός είναι παιχταράς. Και αυτό, δηλαδή την αγωνιστική του αξία, ουδέποτε την αμφισβήτησε κανένας. Αυτό για το οποίο άπαντες εξέφραζαν τους προβληματισμούς τους ήταν ο χαρακτήρας του.

Ο Βιγιαφάνιες μετά από μια πολύ μέτρια περσινή σεζόν, το φετινό επεισόδιο με τον Χατζηγιοβάνη και τα όσα έγιναν γνωστά με την προσφυγή στην ΕΠΟ, τέθηκε στο περιθώριο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και όχι άδικα κατά πολλούς.

Φαίνεται, όμως, πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός το... γυρίζει. Αυτό δείχνει τουλάχιστον στις προπονήσεις που του έχουν δώσει το «εισιτήριο» για να ξεκινάει βασικός στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού.

Και κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά πολύ περισσότερο με τον Βόλο ο Βιαγιάνιες θύμισε τον καλό παλιό του εαυτό. Πρώτος να κάνει κίνηση για να πάρει την μπάλα, σωστή πρώτη επαφή με αυτή στα πόδια του, καλές πάσες και τοποθετήσεις και γενικότερα πολύ κινητικός.

Μένει να συνεχίσει έτσι και καλύτερα ο Αργεντινός, καθώς το ζητούμενο είναι η διάρκεια...

Τέλος καλό, όλα καλά...

Και ξαφνικά στη διάρκεια της Τετάρτης (1/12) προέκυψε θέμα μη διεξαγωγής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω των σοβαρών ενστάσεων που έχει η ελληνική αστυνομία, η οποία είχε ζητήσει την αναβολή του ντέρμπι.

Τους λόγους τους είχατε διαβάσει στο BN Sports ωστόσο η κατάσταση πλέον άλλαξε και το αθηναϊκό ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, είχαν πάρει ούτως η άλλως την απόφαση να ξεκινήσουν κανονικότατα την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ και εν τέλει δικαιώθηκαν.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0