Basket Talk

Ντέιβιντ Ίνγκραμ: Στη Θεσσαλονίκη μετά από 29 χρόνια, για τα 113α γενέθλια του Ηρακλη!

Ντέιβιντ Ίνγκραμ: Στη Θεσσαλονίκη μετά από 29 χρόνια, για τα 113α γενέθλια του Ηρακλη!
Μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Ηρακλή, ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ, θα δώσει το παρών στη μεγάλη γιορτή για τα 113 χρόνια ζωής του συλλόγου για τη συμπλήρωση ενός αιώνα λειτουργίας του τμήμαμτος μπάσκετ. 
Ο πλέον επιτυχημένος ξένος παίκτης στην ιστορία του Ηρακλή ακουεί στο όνομα Ντέιβιντ Ίνγκραμ και βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στη Θεσσαλονίκη. 

Ο βετεράνος γκαρντ, που πέρασε μια πενταετία με τη φανέλα του Γηραιού (1987-1992) δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της ομάδας για τον εορτασμό των 113 χρόνων από την ίδρυση του Ηρακλή κι ενός αιώνα λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ.

«Όταν πήγαινα στο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ, ήμουν λίγο νευρικός. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά, που βρέθηκα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Με την άφιξή μου, διαπίστωσα πως πολλά πράγματα εδώ είναι καινούργια, αλλά παραμένουν πολύ όμορφα. Μου προκάλεσε θετική εντύπωση ακόμη και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ανυπομονώ να συναντήσω τους φίλους του Ηρακλή, από τους οποίους έχω εξαιρετικές αναμνήσεις και θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου. Στον Ηρακλή πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Εξαιτίας των οπαδών του Ηρακλή, των ανθρώπων στην Ελλάδα και φυσικά των φίλων, που έκανα εδώ. Ήταν μια φοβερή εμπειρία όσα έζησα, που θα την κουβαλάω πάντα μέσα μου», ανέφερε ενδεικτιά ο 63χρονος κατά την άφιξή του, προσερχόμενος στην Ελλάδα μετά από 29 χρόνια ή 10.522 ημέρες αν προτιμάτε.

Η τελευταία χορά που βρέθηκε στη χώρα μας ήταν στις 4 Φεβρουαρίου του 1993, για να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα ανάμεσα στην πρώην ομάδα του και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0