Football Talk

ΑΕΚ: «Καίγονται» να παίξουν με Ολυμπιακό οι Τσούμπερ και Αραούχο

ΑΕΚ: «Καίγονται» να παίξουν με Ολυμπιακό οι Τσούμπερ και Αραούχο

Αμφότεροι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστούν στο ντέρμπι της Κυριακής (21/11) – Κρίσιμη η προπόνηση της Πέμπτης (18/11).

Και η προπόνηση της Τετάρτης (17/11) πέρασε για την ΑΕΚ με τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο να κάνουν θεραπεία και τα ατομικά τους προγράμματα. Ωστόσο, η πλέον κρίσιμη ημέρα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι η αυριανή.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, λοιπόν, τόσο ο Ελβετός όσο και ο Αργεντινός θα δοκιμάσουν να γυμναστούν κανονικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις αμφότεροι δείχνουν να κερδίζουν το στοίχημα και με σύμμαχο τη… δίψα τους να αγωνιστούν στο ντέρμπι, θα καταφέρουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν από την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Μάχη με το χρόνο να προλάβει αυτό το ματς δίνει και ο Γιώργος Τζαβέλλας, με λιγότερες πιθανότητες ωστόσο. Σήμερα ο διεθνής αμυντικός έκανε θεραπεία, με την ελαφριά θλάση να εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί, ωστόσο και η δική του μεγάλη επιθυμία να είναι τουλάχιστον στον πάγκο σε αυτό το ντέρμπι ίσως… νικήσει τη θλάση. Από εκεί και πέρα επέστρεψαν στα Σπάτα οι διεθνείς Σιμάνσκι, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και ο νεαρός τερματοφύλακας Θεοχάρης έπειτα από πολλές εβδομάδες.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0