Basket Talk

Βόμβα μεγατόνων στη Basket League: «Επενδυτής» ομάδων αγνοείται εδώ και 36 ώρες!

Βόμβα μεγατόνων στη Basket League: «Επενδυτής» ομάδων αγνοείται εδώ και 36 ώρες!

Ψιθυριζόταν από το βράδυ της Δευτέρας (8/11) αλλά πλέον η φήμη έγινε είδηση και μεταφέρεται από στόμα σε στόμα. Μεγαλομέτοχος ομάδας της Α1 έχει εξαφανιστεί, λέγεται με πολλά εκατομμύρια ευρώ στις… τσέπες του!

Προς το παρών το θέμα δεν αφορά τις αρχές αφού δεν έχει δηλωθεί «εξαφάνιση» από τους οικείους του μιας και είναι ενήλικας ούτε φυσικά για τα παιδιά του αφού θεωρείται σίγουρο ότι βρίσκονται μαζί του και εξαφάνιση τέκνων μπορούν να δηλώσουν οι γονείς.

Η ουσία είναι ότι ο «επενδυτής» αυτός που εμφανίστηκε στο μπασκετικό στερέωμα μέσα στην προηγούμενη δεκαετία και αναρριχήθηκε μέσα από διάφορες ομάδες στις οποίες διατέλεσε άλλοτε πρόεδρος, άλλοτε «ιδιοκτήτης» και άλλοτε «επενδυτής». Παράλληλα έτρεχε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και άλλες «εταιρείες» που είχαν να κάνουν με διαφορετικούς τομείς με τελευταία εταιρεία «κρυπτονομισμάτων».

Οι ομάδες στις οποίες είχε διατελέσει «αφεντικό» συχνά πυκνά είχαν «μπλέξει» σε περίεργα αποτελέσματα αγώνων μπάσκετ τόσο στην Α2 (κυρίως) όσο και στην Α1 αλλά η εκάστοτε ηγεσία Ομοσπονδίας και Λίγκας σφύριζε αδιάφορα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το βράδυ της Κυριακής έχει «εξαφανιστεί» οικογενειακώς, τα κινητά τηλέφωνα είναι κλειστά και εικάζεται ότι βρίσκεται ήδη (πολύ) μακριά από την Ελλάδα. Στη δε νυν ομάδα του στην Α1 άπαντες βρίσκονται σε πανικό μη γνωρίζοντας την επόμενη μέρα της και αν και πως θα καλυφτούν τα τρέχοντα έξοδα αλλά και οι μελλοντικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0