Basket Talk

Τζέσικα Έισι: Σύζυγος, μητέρα και influencer (video)

Τζέσικα Έισι: Σύζυγος, μητέρα και influencer (video)

Ο Κούινσι Έισι γίνεται κάτοικος Ελλάδας για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το BN Sports σκιαγραφεί το προφίλ της συζύγου του, Τζέσικα, που πέρα από μητέρα 2+1 παιδιών είναι και influencer, διατηρώντας ένα πολύ ενδιαφέρον κανάλι στο YouTube.

Με τον Κουίνσι Έισι δεν μπλέκεις, τα έχουμε πει αυτά. Τι μέρος του λόγου είναι όμως το έταιρόν του ήμισυ;

 

Η Τζέσικα Έισι είναι μια γυναίκα του 21ου αιώνα, που καλείται να παίξει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην καθημερινότητά της. Σύζυγος, μητέρα, φίλη, influencer-youtuber. Πως έφτασε μέχρι εκεί;

 

Τον Αύγουστο του 2016 ο Έισι ζήτησε από την Τζέσικα να γίνει γυναίκα του, εκείνη είπε το μεγάλο «ναι» και σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο του 2017, ορκίστηκαν αιώνια πίστη και αφοσίωση.

 

 

Ωστόσο, η διαδρομή τους ξεκινάει πολύ νωρίτερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν στο Μπέιλορ, αλλά έγιναν ζευγάρι αφότου αποφοίτησαν. Εξάλλου, στα φοιτητικά του χρόνια, ο Κουίνσι είχε μια εφήμερη σχέση, από την οποία γεννήθηκε και ο πρωτότοκος γιος του, ο Όστιν, ο οποίος είναι σήμερα 10 ετών και ακολουθεί τα μπασκετικά χνάρια του μπαμπά του.

 



 

 

Μέχρι και σήμερα ο έρωτας της Τζέσικα και του Κουίνσι είναι αρκετά έκδηλος, αφού αμφότεροι νιώθουν άνετα να μοιράζονται πολλές προσωπικές τους στιγμές μέσω των social media.

 



 

 

Η Τζέσικα δε διατηρεί και ένα κανάλι στο YouTube δημοσιεύοντας vlogs ποικίλης ύλης. Από μόδα, μακιγιάζ, διακοπές, δραστηριότητες με τα παιδιά ή με φίλους, μέχρι και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Εκεί την ακολουθούν 32.500 άτομα, όμως την παρακολουθούν πολλοί περισσότεροι.

 

Ένα από τα βίντεο που ξεχωρίζει κανείς είναι αυτό στο οποίο η Τζέσικα μοιράζεται απλόχερα με το κοινό την εμπειρία από την τελευταία της εγκυμοσύνη, τη διαδικασία του τοκετού, και όλα όσα απασχολούν τις (υποψήφιες) μαμάδες στο μεσοδιάστημα. Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετρά ήδη περισσότερες από 3.3 εκατομμύρια προβολές!




 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα θα αρχίσει να «διαφημίζει» και τις παραστάσεις της οικογένειας Έισι από την Ελλάδα, αποτελώντας πάντα το στήριγμα του Κούινσι σε όλα του τα βήματα.

 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0