Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Λείψια 3-2: Ανατροπή στην ανατροπή στο Παρίσι, με τον Μέσι να λέει την τελευταία… λέξη! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Λείψια 3-2: Ανατροπή στην ανατροπή στο Παρίσι, με τον Μέσι να λέει την τελευταία… λέξη! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-2 της Λειψίας στο Παρκ ντε Πρενς, ανατρέποντας την… ανατροπή των «ταύρων», μέσω του Λιονέλ Μέσι που σκόραρε δις και πλέον στέκει μόνη-πρώτη στον 1ο όμιλο του Champions League!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού μόλις στο 10ο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μέσω μίας άψογα εκτελεσμένης αντεπίθεσης.

Η μπάλα βγήκε με ορθό τρόπο από την άμυνα και ο Ντράξλερ την προώθησε στον Κιλιάν Εμπαπέ. Αυτός με τη σειρά του, επιβεβαίωσε το γεγονός πως είναι άπιαστος στο ένας εναντίον ενός, και με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους.



Η απάντηση της Λειψίας δεν άργησε να έρθει, αφού δεκαοκτώ λεπτά αργότερα, ο προωθημένος Ανχελίνο έστειλε μία συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Αντρέ Σίλβα δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα.



Οι «ταύροι», μάλιστα, είχαν ακόμα μία εξαιρετική ευκαιρία λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος, αλλά η προσπάθεια του Κρίστοφερ Ενκουνκού πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Νάβας και το 1-1 παρέμεινε ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος λίγο έλειψαν να ανατραπούν, αλλά γρήγορα αποκαταστάθηκε και πάλι η τάξη!

Ο Ανχελίνο μοίρασε μία ακόμη εξαιρετική ασίστ, την οποία ο Μουκελέ -που είχε κάνει κίνηση σέντερ φορ- εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο και έβαλε την ομάδα του σε θέση «οδηγού» στο 57’!



Η χαρά των Γερμανών, ωστόσο, κράτησε μόλις δέκα λεπτά, αφού μετά «μίλησε» ο νόμος του… Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πήρε το ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Γκουλάτσι και έφερε το ματς στα ίσια!



Ο Μέσι, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή Εμπαπέ από τον Σιμακάν στο 74ο λεπτό, την εκτέλεση την ανέλαβε ο Αργεντίνος σταρ και δεν λάθεψε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή εντός επτά λεπτών!



Οι Γάλλοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αν ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε ευστοχήσει στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η εκτέλεσή του ήταν κακή και έφυγε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με το 3-2 να παραμένει ως τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ερέρα (61' Βαϊνάλντουμ), Γκέιγ (61' Ντανίλο), Βεράτι, Μέσι, Ντράξλερ (90' Κέρερ), Εμπαπέ

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Κλόστερμαν (70' Γκβαρντιόλ), Ορμπάν, Σιμακάν (83' Πόουλσεν), Ανχελίνο (83' Χένριχς), Μουκελέ, Λάιμερ, Άνταμς, Χαϊντάρα (62' Μορίμπα), Σίλβα (83' Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0