Football Talk

Λουκάκου για Έρικσεν: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα για την κατάρρευση του, έπαιζα σε όλο το EURO για εκείνον»

Λουκάκου για Έρικσεν: «Έβαλα τα κλάματα όταν έμαθα για την κατάρρευση του, έπαιζα σε όλο το EURO για εκείνον»
Ο Ρομέλου Λουκάκου αναφέρθηκε με συνέντευξή του στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Κρίστιαν Έρικσεν.
Σχετικά Άρθρα

Ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλλία για τα ημιτελικά του Nations League ο Ρομέλου Λουκάκου παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Μάλιστα, στη διάρκεια αυτής, δέχθηκε ερώτηση για τον Κρίστιαν Έρικσεν αναφορικά με την αφιέρωση που έκανε στον Δανό αμέσως μετά από το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην Ρωσία στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του.

«Απέναντι στην Ρωσία ήταν πολύ δύσκολα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην Ίντερ πέρασα περισσότερο χρόνο μαζί με τον Κρίστιαν παρά με τη μητέρα μου, το γιο μου ή τον αδερφό μου επειδή στην Ιταλία με τις προπονήσεις που έχουν, είσαι όλη την ημέρα στην ομάδα.

Το δωμάτιό του ήταν δίπλα στο δικό μου, παίζαμε παιχνίδια όπως το Call of Duty. Οπότε όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, το πληροφορήθηκα κατά τη διάρκεια του μίτινγκ που είχαμε στο Βέλγιο πριν το ματς με την Ρωσία και άρχισα να κλαίω.

Τον σκεφτόμουν συνέχεια. Στο δρόμο προς το στάδιο της Αγίας Πετρούπολης, έψαχνα να βρω κάτι για να δώσω κίνητρο στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να παίξω για εκείνον σε όλη τη διοργάνωση.

Ήθελα μία στιγμή υποστήριξης και να του δείξω πως ήμουν μαζί του. Του έστειλα μήνυμα επίσης και ήμουν χαρούμενος που μου απάντησε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0