Football Talk

Κούμαν: «Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;»

Κούμαν: «Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;»
Τα χέρια ψηλά σηκώνει ο Ρόναλντ Κούμαν που όπως φαίνεται δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα και είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

Ο Ρόναλντ Κούμαν είναι ένα βήμα από την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός προπονητής, εμφανίσθηκε προβληματισμένος μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Γρανάδα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;».

«Φεύγουμε δυσαρεστημένοι γιατί είναι ένα ματς, που έπρεπε να νικήσουμε στην έδρα μας. Αλλά με ό,τι μας συνέβη, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Κάναμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά για άλλη μια φορά, η Μπάρτσα σήμερα δεν είναι η Μπαρτσελόνα που ήταν πριν από οκτώ χρόνια. Εάν δούμε τον κατάλογο με τους διαθέσιμους παίκτες, τι άλλο θα έπρεπε να έκανα; Να παίξουμε tiki-taka, όταν δεν υπήρχαν κενά; Όχι, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνω. Θα σταματήσω εδώ, γιατί νιώθω ότι πρέπει να μαλώσω με όλους και για όλα. Ο κόσμος είναι αναστατωμένος επειδή δεν νικήσαμε, όχι λόγω της απόδοσης της ομάδας», σχολίασε ο Κούμαν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0