eSports & Games

Football Manager 2022: «Μπλόκο» στις ακριβές μεταγραφές λόγω κορονοϊού!

Football Manager 2022: «Μπλόκο» στις ακριβές μεταγραφές λόγω κορονοϊού!

Το τοπίο γύρω από τις αλλαγές στο Football Manager 2022 παραμένει «θολό», ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα είναι σίγουρο πως θα αλλάξουν λόγω κορονοϊού, όπως τονίστηκε διά στόματος του studio director της Sports Interactive, Miles Jacobson!

Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε σε τεράστιο βαθμό το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ήδη από πέρυσι, υπήρχε έντονη ανησυχία για το πώς οι εξελίξεις θα αποτυπωθούν στο Football Manager. Στην έκδοση που προηγήθηκε ο ιός μπορεί να έμεινε εκτός παιχνιδιού, αλλά οι συνέπειές του θα φανούν στη φετινή!

Όπως ανακοίνωσε η Sports Interactive -και επιβεβαίωσε ο studio director της εταιρίας Miles Jacobson- στο Football Manager 2022 τα οικονομικά δεδομένα των μεταγραφών θα αλλάξουν δραματικά, σε μία προσπάθεια να αποτυπωθεί η εικόνα του πραγματικού μεταγραφικού «παζαριού».

Παρόλα αυτά, η απόφαση να μην παρουσιάζεται ως μορφή ασθένειας των παικτών και κατά συνέπεια ως αιτία απουσίας τους ή καραντίνας λόγω ταξιδιών για να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες, θα συνεχίσει να υφίσταται.

Με απώτερο σκοπό να υπάρχει ο μέγιστος δυνατός ρεαλισμός στο παιχνίδι, η εταιρία αποφάσισε να… υιοθετήσει τις δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στις μεταγραφές και τα οικονομικά των ομάδων. Η προτίμηση των συλλόγων σε μεταγραφές μέσω δανεισμού φαίνεται εξαιρετικά πιθανή, ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου θα επέρχεται βελτίωση των οικονομικών των συλλόγων.

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες θα παραμείνει ανεπηρέαστη και τα στάδια θα μπορούν να εμφανίζουν πληρότητα της τάξης του 100%.

Υπενθυμίζεται πως το Football Manager 2022 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, με τη δυνατότητα προπαραγγελίας-πρόσβασης στην beta έκδοση, να δίνεται και φέτος.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0