Football Talk

Αλ Κελαϊφί: «Ήταν μεγάλη επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεργαστούμε»

Αλ Κελαϊφί: «Ήταν μεγάλη επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεργαστούμε»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του Λιονέλ Μέσι και καλωσόρισε τον Αργεντινό στο Παρίσι.

Της συνέντευξης τύπου του Λιονέλ Μέσι, προηγήθηκε το καλωσόρισμα του Διευθύνων Συμβούλου της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, ο οποίος έβγαλε ένα σύντομο λόγο καλωσορίζοντας τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έκρυψε διόλου τη χαρά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλ Κελαϊφί:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος να σας παρουσιάσω τον Μέσι ως παίκτη της Παρί. Είναι ιστορική μέρα για τον σύλλογο και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Είναι φανταστική στιγμή για εμάς. Όλοι γνωρίζουν πως ο Λίο είναι ο μοναδικός με 6 Χρυσές Μπάλες. Κάνει το ποδόσφαιρο μαγικό. Θα είναι ενθουσιώδες για τους οπαδούς μας και τον κόσμο.

Είναι φανταστικό αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και με τον Λίο και με την ομάδα για τους οπαδούς. Όταν ξεκινήσαμε, πριν 10 χρόνια αναρωτιούνταν τι θα κάνουμε με τον σύλλογο. Είχαμε μεγάλες φιλοδοξίες, πρότζεκτ, πλάνο και είμαστε περήφανοι για το που έχουμε φτάσει.

Ήταν μεγάλη επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεργαστούμε. Θα ήθελα να σ' ευχαριστήσω Λίο, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου και όσους δούλεψαν σε αυτή τη συμφωνία. Ευχαριστώ όλους, τα λέω από την καρδιά μου. Όλοι κάνετε σπουδαία δουλειά για το κλαμπ και την ιστορία του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μας από το διαφημιστικό γιατί πίστεψαν σε εμάς. Ξέρουν που πηγαίνουμε. Είναι εκπληκτική στιγμή. Δεν κατακτήσαμε όμως τίποτα ακόμα. Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά.

Ο Μέσι έχει κατακτήσει τίτλους και θα μας φέρει περισσότερα τρόπαια. Έχουμε ορισμένους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και κατ' εμέ και τον κορυφαίο προπονητή.

Σε καλωσορίζω επίσημα Λίο και βλέπω και την οικογένειά σου και τα παιδιά σου που είναι χαρούμενα εδώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0