Basket Talk

Πρωθυπουργικό ξενύχτι και συγχαρητήρια!

Πρωθυπουργικό ξενύχτι και συγχαρητήρια!
Βροχή συγχαρητηρίων για τους Bucks και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με πρωθυπουργική υποστήριξη!
Σχετικά Άρθρα

O Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ακολούθησε κάθε Έλληνα που ξαγρύπνησε για να στηρίξει με το δικό του τρόπο την προσπάθεια των Milwaukee Bucks και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, η… πανηγυρική του ανάρτηση στο twitter, είχε ένα μικρό λάθος που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο! Συγκεκριμένα, το hashtag με το όνομα του «Greek Freak» ήταν γραμμένο με «Υ» και δεν θύμιζε πολύ όσα έχουν προηγηθεί για χάρη του Αντετοκούνμπο!

Η ΕΟΚ έσπευσε να μοιράσει συγχαρητήρια στα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννη και Θανάση, για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ άφησε θετικά μηνύματα για το μέλλον!

H KAE ΠΑΟΚ συνεχάρη και εκείνη τον Γιάννη για το ταξίδι της…κορυφής, επισημαίνοντας πως μοίρασε ελπίδα σε όλους!

Υπόκλιση και από έτερα ευρωπαϊκά εδάφη για τους Bucks, με την Μπάγερν να «ποστάρει» τους Πρωταθλητές!

 

Σύσσωμη η «οικογένεια» της ΑΕΚ, συγχαίρει και εκείνη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δηλώνοντας περίφανη για την κατάκτησή τους... Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, δεν παρέλειψε επίσης να αναρτήσει δημοσίευμα πανηγυρισμών για τον τίτλο των Bucks, με ειδική αναφορά σε Γιάννη και Θανάση! Για προβολή της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο κάνει λόγο η ανάρτηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον καταπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο!


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0