πάμε euro

Ράσφορντ: «Συγγνώμη για το πέναλτι... όμως δεν θα ζητήσω ποτέ συγνώμη για το ποιος είμαι»

Ράσφορντ: «Συγγνώμη για το πέναλτι... όμως δεν θα ζητήσω ποτέ συγνώμη για το ποιος είμαι»
Ο Μάρκους Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη για την χαμένη εκτέλεση πέναλτι, αλλά τόνισε πως δεν θα αλλάξει «αυτό που είναι».
Σχετικά Άρθρα

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ένας από τους «μοιραίους» ποδοσφαιριστές που αστόχησαν στα πέναλτι στον τελικό του Euro κόντρα στην Ιταλία. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της Αγγλίας και απάντησε στην ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αλλάξει τον εαυτό του και τις ρίζες του.

«Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω και δεν ξέρω καν τι να πω για το πώς αισθάνομαι αυτήν τη στιγμή. Είχα μια δύσκολη σεζόν, νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο για όλους να δουν και πιθανότατα πήγα στον τελικό με έλλειψη εμπιστοσύνης. Αισθάνομαι πως τους απογοήτευσα όλους, τους συμπαίκτες μου.

Ήταν ένα πέναλτι που μου ζητήθηκε να εκτελέσω. Μπορώ να σκοράρω με πέναλτι στον ύπνο μου, οπότε γιατί να μην το έκανα ξανά; Γυρίζει στο κεφάλι μου ξανά και ξανά η εκτέλεση και πιθανότατα δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψω πως αισθάνομαι για την αστοχία μου.


Ξέρω τι σημαίνει αυτό. 55 χρόνια. Τελικός. Ένα πέναλτι. Η μεγάλη στιγμή. Και το έχασα. Μακάρι να ήταν αλλιώς το πράγματα. Ζητάω συγνώμη, αισθάνομαι πως απογοήτευσα όλους. Δεν υπάρχει πιο περήφανη στιγμή για μένα όταν φοράω τη φανέλα της Αγγλίας. Αλλά δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι. Μπορεί να γίνεται κριτική για την απόδοσή μου όλη μέρα, το πέναλτι μου δεν ήταν αρκετά καλό, θα έπρεπε να είχα σκοράρει, αλλά δεν θα ζητήσω ποτέ συγνώμη για το ποιος είμαι και από πού ήρθα.

Είμαι ο Μάρκους Ράσφορντ, 23 ετών, ένας μαύρος από το Γουίτινγκτον και το Γουίδενσοου, στο Νότιο Μάντσεστερ. Για όλα τα ευγενικά μηνύματα, σας ευχαριστώ. Θα επιστρέψω πιο δυνατός. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0