πάμε euro

Μαντσίνι: «Να παίξουμε λες και είναι αυτό το τελευταίο μας ματς»

Μαντσίνι: «Να παίξουμε λες και είναι αυτό το τελευταίο μας ματς»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε ότι η Ιταλία πρέπει να παίξει με το δικό της στυλ στον τελικό με την Αγγλία και να τα δώσει όλα.
Σχετικά Άρθρα

Η Αγγλία ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ιταλία για το μεγάλο τελικό του EURO 2020 στο «Γουέμπλεϊ» (11/7, 22:00), με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παραδέχεται τις δυσκολίες του ματς για τη Σκουάντρα Ατζούρα, σχολιάζοντας και το πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης εφημερίδας που τον... έντυσε Braveheart.

«Ελπίζω η αυριανή μέρα να είναι πολύ σημαντική. Ελπίζω αύριο να μπορούμε να διασκεδάσουμε. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο σπίτι μας.

Θα πρέπει να παίξουμε λες και είναι αυτό το τελευταίο μας ματς. Ήταν συμπαθητικό το πρωτοσέλιδο της σκωτσέζικης εφημερίδας. Θα είναι πανέμορφο ματς, το «Γουέμπλεϊ» θα είναι γεμάτο και αυτό είναι εξαιρετική είδηση.

Ξέρουμε ότι η Αγγλία έχει πολλή ποιότητα. Θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, πάντα παίζαμε έτσι. Ελπίζω να κατακτήσω ως προπονητής αυτό που δεν κατάκτησα ως παίκτης», υποστήριξε ο Μαντσίνι και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στον Ραχίμ Στέρλινγκ: «Έχει βελτιωθεί πολύ, θα πρέπει να τον προσέξουμε. Γενικά όλη η εθνική Αγγλίας έχει μεγάλη ποιότητα μπροστά. Έχουν πιο δυνατά κορμιά από εμάς, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στη γη και κάποιες φορές νικούν οι πιο αδύναμοι».

E58HF5_WUAMeurE.jpg

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0