πάμε euro

Έρικσεν: Θα χρειαστεί βηματοδότη μετά τη ανακοπή!

Έρικσεν: Θα χρειαστεί βηματοδότη μετά τη ανακοπή!
Έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Δανίας, πάρθηκε η απόφαση να τοποθετηθεί βηματοδότης στον Κρίστιαν Έρικσεν.
Σημαντική εξέλιξη στην κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν, με την επίσημη ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Δανίας να γνωστοποιεί πως ο μέσος της Ίντερ θα χρειαστεί να πορευθεί από εδώ και πέρα με αυτόματο απινιδωτή. Μετά από την τεράστια περιπέτεια της υγείας του που στον περασμένο αγώνα του Σαββάτου (12/6) απέναντι στην Φινλανδία, ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, σε επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι αναγκαία η χορήγηση του απινιδωτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από αρκετές εξετάσεις στην καρδιά του, αποφασίστηκε πως ο Κρίστιαν θα χρειαστεί βηματοδότη. Αυτή η συσκευή είναι απαραίτητη, μετά από μία ανακοπή, εξαιτίας και της αρρυθμίας που παρουσιάζει. Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του».

Οι Δανοί υποδέχονται το απόγευμα της Πέμπτης (19:00, 17/6) το Βέλγιο για τον 2ο όμιλο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να τιμούν με τον δικό του τρόπο τον Έρικσεν. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα βγάλουν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας έτσι την στήριξη τους στον Δανό μέσο.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0