eSports & Games

Ρόιελ Γουόλτερς: Το νεαρό «αστέρι» της Άρσεναλ έβγαλε 11.000 δολάρια από το Fortnite σε ένα βράδυ!

Ρόιελ Γουόλτερς: Το νεαρό «αστέρι» της  Άρσεναλ έβγαλε 11.000 δολάρια από το Fortnite σε ένα βράδυ!

Ο Ρόιελ Γουόλτερς, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Άρσεναλ, κάποτε κατάφερε να βγάλει 11.000 δολάρια σε μία νύχτα μέσω του Fortnite.

Όντας μόλις 15 ετών, ο αμυντικός της Άρσεναλ, Ρόιελ Γουόλτερς, μοιραζόταν την ίδια αγάπη για τα βιντεοπαιχνίδια με τους περισσότερους συνομηλίκους του, όταν είδε την περιουσία του να αυξάνεται μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, παίζοντας Fortnite!

Τον Νοέμβριο του 2019, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έλαβε ένα μέιλ από την εταιρία EpicGames, η οποία είναι και η δημιουργός του δημοφιλέστατου βιντεοπαιχνιδιού Fortnite. Τον ενημέρωσαν πως ο χάρτης που είχε φτιάξει του είχε αποφέρει το ποσό των 20 λιρών. Κάθε φορά που κάποιος άλλος παίκτης χρησιμοποιούσε τον χάρτη του και πραγματοποιούσε αγορές με τα χρήματα που ονομάζονται V-Bucks, εκείνος θα έπαιρνε ένα ποσοστό από τα συγκεκριμένα έσοδα.

Οι 20 αυτές λίρες, την επόμενη εβδομάδα έγιναν 50 και ύστερα 200. Εκείνος, κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς του, δημιούργησε ένα λογαριασμό PayPal και μέχρι τον Δεκέμβριο, 250 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως είχαν παίξει Fortnite χρησιμοποιώντας τον χάρτη του μέσα σε μόλις μία εβδομάδα! Το μεγαλύτερο ποσό που ο Ρόιελ Γουόλτερς κέρδισε μέσα σε ένα βράδυ, ήταν 11.000 δολάρια. 

Οι γονείς του, ωστόσο, δήλωσαν στην εφημερίδα Sun,πως σε καμία περίπτωση δεν θα άφηναν τα βιντεοπαιχνίδια να αποπροσανατολίσουν τον γιό τους στερώντας του το όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πράγματι, ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Άρσεναλ, Λι Χέρον, ανακάλυψε το ταλέντο του νεαρού Ρόιελ και αφού πρώτα τον προσκάλεσε σε δοκιμαστικά, στη συνέχεια του εξασφάλισε συμβόλαιο με την U16 ομάδα των «κανονιέρηδων»  τον Αύγουστο του 2020.

walters.png


Ο ίδιος ο Μικέλ Αρτέτα μάλιστα, είναι εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του νεαρού παίκτη της U21 της Άρσεναλ, και τον έχει συμπεριλάβει αρκετές φορές στην αποστολή της ομάδας. Ο Ρόιελ Γουόλτερς, που παράλληλα είναι… στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων» .  

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0