eSports & Games

FIFA 23: Λιγότερο αποτελεσματικά στο εξής τα σουτ με εξωτερικό φάλτσο

tags :
FIFA 23: Λιγότερο αποτελεσματικά στο εξής τα σουτ με εξωτερικό φάλτσο

Άρα λιγότερα γκολ...

Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα στις αλλαγές που φέρνει το επόμενο update του FIFA 23, υπάρχει και μία που θα προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα στους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, η EA Sports αποφάσισε να μειώσει την αποτελεσματικότητα του Trivela shot, ενός μηχανισμού που κυριαρχεί στις προτιμήσεις όσων ασχολούνται με τα online modes του FIFA 23. Ουσιαστικά, το Tivela shot είναι το σουτ που επιχειρείται με το εξωτερικό του ποδιού. Με τον τρόπο αυτό η μπάλα παίρνει μεγάλο φάλτσο. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να βρεθούν στο κατάλληλο σημείο, που είναι στις γωνίες της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου. Μέχρι τώρα, η αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου σουτ ήταν τόσο μεγάλη, που οι τερματοφύλακες αποτύγχαναν να αποκρούσουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά την κυκλοφορία του patch, τα γκολ που θα μπαίνουν καθ' αυτόν τον τρόπο θα είναι κατά 30% λιγότερα.

Κάτι ακόμα χρήσιμο είναι ένας μετρητής για τις νίκες και τις ήττες στο FUT Champions, που θα παρακολουθεί όλα τα στάδια της διοργάνωσης, ξεκινώντας από την φάση των προκριματικών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι από τις 9 Νοεμβρίου έχει ενεργοποιηθεί το World Cup mode στις εκδόσεις του FIFA 23 για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους του τίτλου. Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μια ομάδα από τις 32 που έχουν πάρει το εισιτήριο για τελικά της διοργάνωσης και μαζί της να κατακτήσετε το βαρύτιμο τρόπαιο. Όπως πάντα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε τη σύνθεση των ομίλων, προσθέτοντας ακόμα και ομάδες που δεν έχουν προκριθεί.

Όσον αφορά το διαδικτυακό κομμάτι, ένα από τα διαθέσιμα modes είναι το Online Tournament. Επιλέγετε την εθνική ομάδα της αρεσκείας σας και βάζετε στόχο την κατάκτηση της κορυφής, αγωνιζόμενοι σε αγώνες νοκ άουτ, με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με το παρελθόν είναι η απουσία αυτόνομου mode για το FIFA Ultimate Team. Τη θέση του θα πάρουν μια σειρά από events, όπως το World Cup Path to Glory, που θα ολοκληρωθεί στις 23 Νοεμβρίου. Όσοι μετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν 30 εμβληματικές προσωπικότητες που διέπρεψαν σε διοργανώσεις του παρελθόντος.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0