eSports & Games

Gamescom 2022: Αυτές είναι οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις του Opening Night Live

Gamescom 2022: Αυτές είναι οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις του Opening Night Live

H Gamescom 2022 ξεκίνησε με το Opening Night Live event και παρακάτω θα βρείτε τις τέσσερεις πιο σημαντικές ανακοινώσεις.

 

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sonic Frontiers

Το Sonic Frontiers θα λανσαριστεί στις 8 Νοεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσε η SEGA.

Οι κόσμοι συγκρούονται στη νέα περιπέτεια του Sonic the Hedgehog. Σε αναζήτηση των χαμένων Chaos emeralds, ο Sonic θα βρεθεί σε ένα αρχαίο νησί, όπου θα συμμαχήσει με παράξενα πλάσματα. Οι παίκτες θα πολεμήσουν με ορδές από πανίσχυρους εχθρούς και παράλληλα θα εξερευνήσουν έναν εκπληκτικό κόσμο, γεμάτο δράση, περιπέτειες και μυστήρια. Η ταχύτητα του Sonic θα φτάσει σε νέα, πρωτοφανή επίπεδα και έτσι θα έχει όλη την ευχέρεια να εξερευνήσει τα Starfall Islands. Ετοιμαστείτε να βιώσετε την εξέλιξη των Sonic games.

Το MMO Dune: Awakening θα μεταφέρει χιλιάδες παίκτες στον πλανήτη Arrakis

H Funcom ανακοίνωσε το open-world survival massively multiplayer online game Dune: Awakening, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Δεν έγινε γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει.

Το Dune: Awakening συνδυάζει τη δυσκολία και τη δημιουργικότητα των τίτλων επιβίωσης με την κοινωνική αλληλεπίδραση των διαδικτυακών παιχνιδιών και σκοπός της ομάδας ανάπτυξης είναι να δημιουργήσει ένα Open World Survival MMO που θα αντέξει στον χρόνο. Μαζί με χιλιάδες άλλους παίκτες θα βρεθείτε στον πλανήτη Arrakis, όπου από την μάχη για επιβίωση θα συναγωνιστείτε για την κυριαρχία.

 

Τον Σεπτέμβριο θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων το Return to Monkey Island

Το Return to Monkey Island θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch και PC (Steam), στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Devolver Digital και η ομάδα ανάπτυξης Terrible Toybox.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Guybrush Threepwood βρέθηκε αντιμέτωπος με τον  μεγαλύτερο εχθρό του, τον πειρατή ζόμπι LeChuck. Η αληθινή του αγάπη, η Elaine Marley, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της μακριά από τη διακυβέρνηση του τόπου και ο ίδιος ο Guybrush αισθάνεται μέσα του ένα μεγάλο κενό, αφού δεν έχει βρει ακόμα το Secret of Monkey Island. Σύγχρονοι, νεαροί πειρατές με επικεφαλής τον λοχαγό Μάντισον έχουν ανατρέψει την εξουσία της παλιά ηγεσίας, το Melee Island έχει πάρει μια στροφή προς το χειρότερο και ο διάσημος επιχειρηματίας Stan έχει φυλακιστεί για «εγκλήματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ».

Ετοιμαστείτε για σπαρταριστές περιπέτειες με παλιούς φίλους και νέα πρόσωπα σε γνωστά νησιά, που πλέον εξουσιάζονται από επικίνδυνους ανθρώπους. Επιπλέον, θα βγείτε στην νοιχτή θάλασσα για να εξερευνήστε νέες και άγνωστες περιοχές, ενώ παράλληλα θα προσπαθείτε να ξεφύγετε από επικίνδυνες καταστάσεις. Σας περιμένουν εξυπνοι γρίφοι, παράξενες καταστάσεις και απροσδόκητες εξελίξεις, στοιχεία που θα διαμορφώσουν την πορεία του Guybrush προς τη δόξα.

Στις 3 Φεβρουαρίου θα λανσαριστεί το Dead Island 2

H Deep Silver και η ομάδα ανάπτυξης Dambuster Studios θα κυκλοφορήσουν το Dead Island 2 στις 3 Φεβρουαρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) και Google Stadia.

H Day One Edition θα περιλαμβάνει το DLC, “Memories of Banoi Pack”, που αποτελείται από τα Banoi War Club, Memories of Banoi Baseball Bat και Weapon Perk (balanced, Personal space skill card).

Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται σε όλο το Λος Άντζελες, μετατρέποντας τους κατοίκους του σε αδηφάγα ζόμπι. Η πόλη βρίσκεται σε καραντίνα και ο στρατός έχει υποχωρήσει. Δαγκωμένος, μολυσμένος και έχοντας κάτι περισσότερο από ανοσία, μαθαίνεις να αξιοποιείς τις δυνάμεις των ζόμπι που διατρέχουν τις φλέβες σου. Εσείς και ελάχιστοι ακόμα που τυχαίνει να έχουν ανοσία στον ιό, κρατάτε στα χέρια σας το μέλλον του Λος Άντζελες αλλά και της ανθρωπότητας. Μοιάζει σα να γεννηθήκατε για αυτό.

Καθώς αποκαλύπτετε την αλήθεια πίσω από την εξάπλωση του ιού, θα ανακαλύψετε επίσης ποιος - ή τι - είστε. Επιβιώστε, εξελιχτείτε, σώστε τον κόσμο και ζήστε ακόμα μια μέρα στο HELL-A.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0