eSports & Games

H Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom Hearts IV (video)

H Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom Hearts IV (video)

Η μεγάλη επιστροφή των Sora, Donald και Goofy.

Η σειρά video games Kingdom Hearts της Square Enix δεν έχει μόνο μεγάλη ιστορία αλλά και μέλλον. Με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 20 ετών από το λανσάρισμα του πρώτου τίτλου, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το Kingdom Hearts IV και το Kingdom Hearts Missing-Link.

Η ανάπτυξη του Kingdom Hearts IV βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, οπότε προς το παρόν δεν έγινε γνωστό το πότε αλλά ούτε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Sora εμφανίζεται με ανανεωμένο στυλ, πραγματοποιεί θριαμβευτική επιστροφή και η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ένα νέο storyline με τίτλο «Lost Master Arc». Αρχικά ο Sora μάχεται ενάντια σε ένα γιγαντιαίο boss στην πόλη Quadratum. Σε αντίθεση με προηγούμενες κυκλοφορίες του franchise, το σκηνικό φλερτάρει με τον ρεαλισμό, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC και κονσόλες νέας γενιάς. Μεγάλο ενθουσιασμό προκαλεί η επανεμφάνιση των συντρόφων του Sora, που δεν είναι άλλοι από τους δημοφιλείς ήρωες της Disney, Donald και Goofy. Ταυτόχρονα, την παρθενική του εμφάνιση θα κάνει ένας νέος, μυστηριώδης χαρακτήρας, που ονομάζεται Strelitzia.

Το Kingdom Hearts Missing-Link ήταν η δεύτερη σημαντική ανακοίνωση του επετειακού event. Θα κυκλοφορήσει για συσκευές iOS και Android, όμως ούτε για αυτό γνωρίζουμε το πότε. Πάντως μέσα στο 2022 η Square Enix έχει προγραμματίσει την πραγματοποίηση μίας κλειστής beta.

Νέες, συναρπαστικές περιπέτειες περιμένουν τους παίκτες στο Kingdom Hearts Missing-Link, που θα βρεθούν από το βασίλειο Scala ad Caelum έως τον πραγματικό κόσμο. Επιπλέον, οι μάχες εναντίον των Heartless θα είναι γεμάτες ένταση και θα υπάρχει μια νέα ιστορία.

«Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό γιορτάζουμε την 20η επέτειο της σειράς, ανακοινώνοντας δύο νέους τίτλους της σειράς Kingdom Hearts. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους fans για την υποστήριξή τους όλα τα χρόνια και ανυπομονούμε να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να βιώσουν τις νέες περιπέτειες του Sora», δήλωσε ο brand manager της σειράς Kingdom Hearts, Ichiro Hazama.

Τέλος, υπήρξε και μια τρίτη ανακοίνωση, αυτή που αφορά το τελευταίο κεφάλαιο του Kingdom Hearts: Dark Road. Πρόκειται για το Kingdom Hearts Union x Dark Road, που θα γίνει διαθέσιμο υπό μορφή δωρεάν update τον Αύγουστο του 2022, σε συσκευές Android και iOS.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0