eSports & Games

Πρώτα πλάνα από το gameplay του UFL που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το FIFA και το eFootball (video)

Πρώτα πλάνα από το gameplay του UFL που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το FIFA και το eFootball (video)

Έχοντας ως εκπρόσωπο τον Cristiano Ronaldo.

Σχετικά Άρθρα

Η βρετανική Strikerz Inc δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από το επερχόμενο UFL, που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το FIFA και το eFootball. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί εντός του τρέχοντος έτους, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One. Το UFL θα είναι free-to-play και θα επικεντρώνεται στο «fair play», κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες θα αγωνίζονται εναντίον αντιπάλων που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.

Το gameplay που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης που πραγματοποίησε η ομάδα ανάπτυξης στο YouTube, στο πλαίσιο της οποίας αποκαλύφθηκε ότι ο Cristiano Ronaldo θα είναι ένας από τους πέντε «ambassadors» του τίτλου. Μαζί με τους Oleksandr Zinchenko, Romelu Lukaku, Roberto Firmino και Kevin De Bruyne θα βοηθήσει στην προώθηση του παιχνιδιού.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Eugene Nashilov, CEO της Strikerz Inc, που εξήγησε το όραμα του studio για το UFL.

«Στη Strikerz Inc σεβόμαστε όλα όσα έχουν δημιουργηθεί στον τομέα των ποδοσφαιρικών video games. Ταυτόχρονα όμως, αντιλαμβανόμαστε ότι η κοινότητα των παικτών αναζητά κάτι νέο. Στόχος μας με το UFL είναι να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που θα είναι απαλλαγμένο από τα θέματα που εμποδίζουν την πρόοδο του είδους», είπε ο Nashilov.

Επιπλέον η Strikerz Inc έχει υπογράψει συμφωνίες με ευρωπαϊκές ομάδες, δίχως προς στιγμή να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενό τους. Ως τώρα πρόκειται για τις: AS Monaco, Besiktas JK, Borussia Mönchengladbach, Celtic, Rangers, Shakhtar Donetsk, Sporting CP και West Ham United.

«Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και σεβόμαστε απόλυτα αυτές τις συνεργασίες, λόγω του ότι στη δική μας περίπτωση δεν έχουν απλά ρόλο στην παρουσίαση του παιχνιδιού. Μπορείτε να πείτε ότι είναι ο τρόπος που σκέφτονται οι άνθρωποι πίσω από το UFL, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι δημιουργίας συνεργασιών από το να αγοράσουμε απλά μία άδεια. Θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε συνεργασίες με ομάδες από όλο τον κόσμο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για νεότερα εντός του 2022», σημείωσε ο Nashilov που ολοκλήρωσε λέγοντας ότι ο τίτλος βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα ανακοινωθεί όταν αισθάνονται απόλυτα έτοιμοι.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0