eSports & Games

Αλλαγές στο μοντέλο χειρισμού και νέο Showcase παρουσιάζει το νέο trailer για το WWE 2K22

Αλλαγές στο μοντέλο χειρισμού και νέο Showcase παρουσιάζει το νέο trailer για το WWE 2K22

Κεντρικό θέμα η καριέρα του Rey Mysterio

Μέσω ενός trailer που διέρρευσε για το WWE 2K22 έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το μοντέλο χειρισμού και τα νέα game modes.

Στο μοντέλο χειρισμού, όπως είναι αποτυπωμένο για χειριστήριο Xbox, με τα πλήκτρα X, A και B πραγματοποιούνται light attack, heavy attack και grapple αντίστοιχα. Το Y έχει διπλή λειτουργία. Αν πατηθεί στιγμιαία ο παίκτης πραγματοποιεί reversal και αν κρατηθεί πατημένο block. Πλέον έχει προστεθεί και κίνηση dodge, με το πλήκτρο RB, κάτι που μπορεί να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Ως τώρα οι παίκτες έπρεπε να έχουν διαθέσιμες κινήσεις για reversal προκειμένου να γυρίσουν το momentum προς τη δική τους μεριά, διαφορετικά έπρεπε να περιμένουν, βλέποντας απλά τον αντίπαλο να τους χτυπάει. Τώρα, με την κίνηση dodge θα μπορούν να αποφεύγουν κάποιες από τις επιθέσεις, δίχως να θυσιάζουν reversals.

Στο trailer παρουσιάζονται και μια σειρά από game modes, ανάμεσά τους ένα νέο 2K Showcase βασισμένο στην ιστορία του Rey Mysterio.

Τα modes είναι τα: MyGM, MyFaction, MyRise, Universe Mode και Creation Suite

Συνήθως, τα παιχνίδια της σειράς WWE 2K κυκλοφορούν τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο κάθε έτους, όμως το WWE 2K22 θα γίνει διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2022. Έπειτα από τις χαμηλής ποιότητας κυκλοφορίες των τελευταίων ετών, η 2K Games αποφάσισε να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές, μιας και φαινόταν ότι η σειρά δεν είχε μέλλον. Μία από αυτές είναι η πλήρης αναπροσαρμογή της μηχανής όπου βασίζεται η ανάπτυξη του τίτλου.

Σημαντική είναι και η συμβολή του Patrick Gilmore, πρώην επικεφαλής της Double Helix, που πριν ένα χρόνο κλήθηκε από την 2Κ, με σκοπό να δοθεί περισσότερη έμφαση στην ποιότητα. Ο Gilmore δήλωσε τότε ότι θα προσπαθήσει να βαδίσει στα χνάρια τίτλων που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία για το franchise, όπως το No Mercy και το Smackdown: Here Comes the Pain.

Τέλος, ο δημοσιογράφος του Forbes, Brian Mazique, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με ανθρώπους που γνωρίζουν τι συμβαίνει με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τονίζει ότι η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξη. Σύμφωνα με τις πηγές του, το gameplay είναι φανταστικό και ακόμα υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί.


Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0