eSports & Games

Έξι σημαντικές ανακοινώσεις στο ΕΑ Play 2021

Έξι σημαντικές ανακοινώσεις στο ΕΑ Play 2021

Μεταξύ άλλων μία έκπληξη

Έξι σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποίησε η Electronic Arts κατά τη διάρκεια του EA Play 2021. Τα παιχνίδια που γέμισαν το πρόγραμμα ήταν τα Battlefield Portal, Dead Space remake, GRID Legends, Apex Legends, Knockout City και Lost in Random.

Το Battlefield Portal ενώνει διαφορετικές εποχές της δημοφιλούς σειράς

To Battlefield Portal είναι η νεότερη δημιουργία της Ripple Effect Studios (πρώην DICE LA). Πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα που θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να ξαναζήσουν μοναδικές στιγμές από τα Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 και ταυτόχρονα θα υπάρχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του επερχόμενου Battlefield 2042. Χρησιμοποιώντας το Battlefield Builder θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας σενάρια μαχών και να τα μοιραστείτε με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το Logic Editor, όσοι έχουν γνώσεις προγραμματισμού θα μπορούν να διαμορφώνουν ακόμα περισσότερο τους κανόνες του παιχνιδιού.

Θα υπάρχουν έξι κλασσικοί χάρτες, Battle of the Bulge και El Alamein από το Battlefield 1942, Arica Harbor και Valparaiso από το Battlefield: Bad Company, Caspian Border και Noshahr Canals από το Battlefield 3. Σε επίπεδο γραφικών όλοι έχουν αναβαθμιστεί στα δεδομένα της σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τα όπλα, τα gadgets, τα οχήματα και τις στολές των στρατιωτών. Η ανάπτυξη του Battlefield Portal έχει βασιστεί στη Frostbite Engine. Σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S θα υπάρχει υποστήριξη για ανάλυση 4Κ και ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τέλος, σε PC και κονσόλες νέας γενιάς, οι μάχες θα πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή έως και 128 παικτών. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα μπορούν να έρχονται αντιμέτωποι στρατοί από διαφορετικές εποχές. Για παράδειγμα ομάδες μαχητών του Battlefield 2042 θα είναι δυνατό να πολεμούν στρατιώτες από το Battlefield 1942.

To Battlefield Portal θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Οκτωβρίου 2021.

Ανακοινώθηκε το remake του Dead Space

Μια από τις εκπλήξεις του καλοκαιριού ήταν η ανακοίνωση ενός remake του Dead Space. Το παιχνίδι των Electronic Arts και Motive θα για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC, δίχως να έχει γίνει γνωστό το πότε. Ο original τίτλο λανσαρίστηκε πριν από 12 χρόνια και έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα survival horror games.

Σε ρόλο πρωταγωνιστή ένας μηχανικός, ο Isaac Clarke. Αρχικά καλείται να επιδιορθώσει μια σοβαρή βλάβη στο διαστημόπλοιο USG Ishimura, όμως φτάνοντας εκεί διαπιστώνει ότι το πλήρωμα έχει σφαγιαστεί από εξωγήινα όντα. Το ακόμα χειρότερο γι' αυτόν είναι πως η σύντροφός του Nicole αγνοείται. Ο στόχος του Isaac είναι διπλός. Να βρει τη σύντροφό του και να δώσει μάχη για επιβίωση ενάντια σε εξωγήινους που είναι γνωστοί ως necromorphs.

Το GRID Legends είναι το επόμενο racing game της Codemasters

Το επόμενο παιχνίδι της Codemasters είναι το GRID Legends, που θα λανσαριστεί μέσα στο 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Ο τίτλος θα είναι γεμάτος συναρπαστικά χαρακτηριστικά και το σημαντικότερο όλων θα είναι το story mode που χαρακτηρίζεται ως επικό. Για όσους θέλουν να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους, θα υπάρχει το Drift Mode, που θα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να χαράζουν τις δικές τους διαδρομές.

Πληροφορίες για τον Seer, τον επόμενο μαχητή του Apex Legends

O Seer είναι ο επόμενος χαρακτήρας που θα προστεθεί στο Apex Legends. Ο νέος μαχητής έχει την ικανότητα να αισθάνεται τους παλμούς της καρδιάς των αντιπάλων του όταν ρίχνει τη ματιά του στη γη. Όταν εντοπίσει κάποιον ή κάποιους από αυτούς στέλνει drones για να τον κυνηγήσουν. Αυτό είναι το Tactical Ability που διαθέτει Παράλληλα, υπάρχει και το Ultimate Αbility, με τα drones να γίνονται εκατοντάδες, δημιουργώντας έναν σχηματισμό που μοιάζει με τεράστιο θόλο, εντοπίζοντας άμεσα οτιδήποτε κινείται μέσα σε αυτόν. Τέλος με τη νέα σεζόν του παιχνιδιού θα προστεθούν τα Ranked Arenas αλλά και νέοι χάρτες.

Στις 27 Ιουλίου η έναρξη της νέας σεζόν του Knockout City

Η Electronic Arts αποκάλυψε την ημερομηνία έναρξης της δεύτερης σεζόν του Knockout City. Πιο συγκεκριμένα, το multiplayer dodgeball game, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η Velan Studios θα περάσει σε νέα φάση στις 27 Ιουλίου 2021. Η νέα σεζόν θα έχει τον τίτλο Fight at the Movies και θα συνοδεύεται από έναν χάρτη, πέντε playlists και τρία special events.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Lost in Random

Το Lost in Random της Electronic Arts και της Zoink Games θα λανσαριστεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Πρωταγωνίστρια είναι η Even, που έχοντας ως σύμμαχο ένα μαγικό ζάρι, τον Dicey, θα πρέπει να παλέψουν με το πεπρωμένο τους για να σώσουν την αδελφή της πρώτης. Ο δρόμος είναι δύσβατος και η νίκη περνάει μέσα από το Kingdom of Random, όπου περιμένει μια βασίλισσα που έχει χάσει τα λογικά της.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0