eSports & Games

Ralph Lauren: «Μπάσιμο» στην αγορά του gaming ντύνοντας την G2 Esports

Ralph Lauren: «Μπάσιμο» στην αγορά του gaming ντύνοντας την G2 Esports
Πρώτη επαφή της Ralph Lauren στα eSports επενδύοντας στην ευρωπαϊκή ομάδα.
Σχετικά Άρθρα

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προέβη η γνωστή εταιρία μόδας, Ralph Lauren, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με έναν από τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς στο gaming. G2 Esports και Ralph Lauren θα ξεκινήσουν να συνδιοργανώνουν events που θα προβληθούν στο TikTok αλλά και στην πιο δημοφιλή streaming πλατφόρμα, Twitch.tv.

O Martin «Rekkes» Larsson, επαγγελματίας παίκτης League of Legends και μέλος της G2, θα έχει ενεργό ρόλο στην εκδήλωση της Ralph Lauren στο Wimbledon. Μαζί του θα βρίσκονται αρκετοί αθλητές υψηλού επιπέδου που θα λάβουν μέρος στην καμπάνια της εταιρίας για το 16ο έτος της ως επίσημος προμηθευτής του ομώνυμου τουρνουά τένις.

REKKLES-768x588.jpg

Ο ιδρυτής της G2, Carlos «Ocelote» Rodriguez, δήλωσε αναφορικά με το σπουδαίο deal: «Σήμερα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες στη ζωή μου. Μια εταιρία που αγαπώ εδώ και πολλά χρόνια είναι πλέον μέλος της οικογένειας της G2. Η Ralph Lauren μπήκε στο χώρο του gaming εξαιτίας μας κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

«Με την υποστήριξή της, θα συνεχίσουμε να βελτιονόμαστε προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο για το κοινό μας. Είμαι ένας gamer αλλά και ένας πολύ ευτυχισμένος CEO βλέποντας τη Ralph Lauren να μπαίνει στη βιομηχανία των eSports».

«Η συνεργασία μας με την G2 μεγαλώνει κι άλλο το brand name μας. Δηλώνουμε έτοιμοι να προωθήσουμε τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα μας σε μια καινούργια και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά», υποστήριξε η Alice Delahunt, Διευθύντρια Ψηφιακού Περιεχομένου της Ralph Lauren.

Tέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το 2021 είναι μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική χρονιά για τη G2, καθώς έχει ήδη κλείσει συμφωνίες με τη στοιχηματική εταιρία Betway, την Bondly αλλά και την Adidas


Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0