eSports & Games

Samsung: Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον ηλεκτρονικό αθλητισμό ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη Guild Esports (video)

Samsung: Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον ηλεκτρονικό αθλητισμό ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τη Guild Esports (video)
Πρώτο… άνοιγμα στη βρετανική αγορά των eSports για τη Samsung.
Σχετικά Άρθρα

Ο οργανισμός που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο έκλεισε μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες της ιστορίας του. Η Guild, μετά τις CLG και Ninjas in Pyjamas, θα γίνει η τρίτη ομάδα μέσα στο 2021 που εξασφαλίζει χορηγία από τη Samsung.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η πασίγνωστη εταιρία θα εξοπλίσει τους παίκτες του οργανισμού, αλλά και όλα τα μέλη του ευρύτερου εργατικού δυναμικού, με τα κορυφαία της προϊόντα. Έτσι, η Samsung θα γίνει και ο επίσημος πάροχος οθονών υψηλών προδιαγραφών της Guild Esports.

Ο Damon Crowhurst, επικεφαλής στον τομέα παραγωγής monitor της Samsung, σχολίασε μετά την επίτευξη της συμφωνίας: «Η Samsung είναι ενθουσιασμένη που θα ενταχθεί στην οικογένεια Guild και ανυπομονεί να προσφέρει τις γνώσεις της και στο χώρο του gaming. Από τις οθόνες έως και τα monitors μας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη αξιοποιώντας νέες καινοτομίες συνδυάζοντας άνεση και μέγιστη απόδοση.

«Αυτή η συνεργασία δείχνει τη συνεχή δέσμευση μας με τη βιομηχανία του gaming. Ιστορικά, έχουμε μια μακροχρόνια κληρονομιά στα eSports και βλέπουμε στη Guild το προφίλ του ιδανικού συνεργάτη για να επεκτείνουμε τη δράση μας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας».

Με την Michelle Tierney, Εμπορική Διευθύντρια της Guild Esports, να προσθέτει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με μια εταιρία τέτοιου μεγέθους. Η Samsung με τις καινοτόμες ιδέες της και τη χρόνια εμπειρία της θα προσφέρει σε όλη την οικογένεια της Guild Esports τη μέγιστη gaming εμπειρία». 


Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η μοναδική μεγάλη συνεργασία της ομάδας. Η HyperX, εταιρία παραγωγής περιφερειακών προϊόντων, έχει ήδη συμφωνήσει μαζί της. Ενώ και η αλυσίδα fast food, Subway, αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της Guild Esports.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0