Football Talk

Λουτσέσκου: «Είχαμε την πίεση, αντιδράσαμε τέλεια - Κυριαρχήσαμε!»

Λουτσέσκου: «Είχαμε την πίεση, αντιδράσαμε τέλεια - Κυριαρχήσαμε!»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να διαχειρίζεται την πίεση και την ανάγκη της πρόκρισης και να περνά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου αυτοσκοπός φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώ καλύτερος, ήξερε πώς να σκοράρει και να «καθαρίσει» την πρόκριση, το έκανε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον στόχο του πέμπτου τελικού τα τελευταία 10 χρόνια. 


Οι δηλώσεις του Ρουμάνου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο και γιατί είχαμε νικήσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και η πίεση ήταν σε εμάς. Εμείς ήμασταν εκείνοι που θα μπορούσαμε να τα χάσουμε όλα, εκείνοι είχαν μόνο να κερδίσουν. 

Αλλά πέρα από αυτό, η ομάδα αντέδρασε τέλεια. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ακόμα και αν στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες. 

Είναι μια δίκαιη διπλή νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που είχε αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη του την Κυριακή. Είμαστε ικανοποιημένοι που θα πάμε στον τελικό.» 

Για τους τραυματισμούς και για τον πέμπτο τελικό Κυπέλλου την τελευταία δεκαετία

«Είναι τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, ο Ντεσπόντοβ, ο Κωνσταντέλιας και ο Πέλκας. Είναι φυσιολογικό να συμβεί, είναι πολλά τα παιχνίδια που παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, δεν είναι εύκολο. Είναι η μεγάλη προσπάθεια, τα ταξίδια, η ένταση.

Σκεφτείτε πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει τον τελευταίο μήνα, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη, Μπέτις, με Λιόν με δέκα παίκτες. Είναι περίπλοκο αλλά την ίδια ώρα η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και μάχεται, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν το σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος για σήμερα γιατί φτάσαμε στον τελικό και έχουμε τεράστιο κίνητρο να κερδίσουμε το Κύπελλο. Κάθε τελικός είναι ανταγωνιστικό ματς.» 

Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης