Football Talk

Νέα νίκη για τον Λεβαδειακό - Επικράτησε 2-1 του Βόλου!

Νέα νίκη για τον Λεβαδειακό - Επικράτησε 2-1 του Βόλου!
 Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League από άποψη ρυθμού και θέλησης των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο, ο εκπληκτικός Λεβαδειακός επικράτησε του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 1-2 και έβαλε ακόμη ένα... λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια που κάνει το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου για να πραγματοποιήσει το όνειρο εξόδου στην Ευρώπη!
 Ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς (5'). Ο Μπάλτσι με ένα εξαιρετικό σουτ μετά από κομπίνα σε φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σιαμπάνης έκανε μία σπουδαία επέμβαση, σταματώντας τον Τσάπρα από το 0-1. 
 

Από εκεί και έπειτα ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του και βρήκε γκολ μέσω στημένης φάσης. Ο Τζόκα εκτέλεσε από μακριά απευθείας το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και πήρε περαιτέρω δύναμη και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λοντίγκιν (είχε κάνει κόντρα κίνηση) για το 1-0 των γηπεδούχων. Στο 33ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε ακόμη μία εξαιρετική στιγμή με τον Παλάσιος να εκτελεί από το σημείο του πέναλτι μετά την σέντρα του Τσάπρα και τον Σιαμπάνη σε νέο μεγάλο «στοπ». 

Εν τέλει, η ισοφάριση για τους Βοιωτούς ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Παπαπέτρου υπέδειξε πέναλτι μετά από χέρι εντός περιοχής του Κόμπα και ο Όζμπολτ σημάδεψε σωστά από τα έντεκα βήματα για το 1-1. Πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Βόλος είχε μία αρκετά καλή στιγμή με τον Κόμπα, του οποίου το σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης