Football Talk

Παυλίδης: «Τιμή το περιβραχιόνιο, πάντα δίπλα μας ο Τζωρτζ - Διαφορετικά παιχνίδια αυτό με του Μαρτίου!»

Παυλίδης: «Τιμή το περιβραχιόνιο, πάντα δίπλα μας ο Τζωρτζ - Διαφορετικά παιχνίδια αυτό με του Μαρτίου!»
Ο Βαγγέλης Παυλίδης εκπροσώπησε, μαζί φυσικά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την Εθνική ομάδα στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σκωτία (09/10, 21:45) και σχολίασε τη βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού, συνδυαστικά με την ιδιότητά του ως αρχηγού, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον εκλειπόντα Τζωρτζ Μπάλντοκ και τον αντίκτυπο που ακόμη αφήνει ο αδόκητος χαμός του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.  
«Νομίζω όλοι περιμέναμε να έρθουν τα επόμενα δύο παιχνίδια μετά την ήττα από τη Δανία. Να δείξουμε τον καλό μας εαυτό που δείξαμε και τις προηγούμενες φορές κι αυτό που θα μας δώσει τον δρόμο για τη συνέχεια, η οποία ελπίζω να είναι θετική. 

Για το παιχνίδι του Μαρτίου: 

«Πιστεύω πως το αυριανό ματς θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα είναι πιο έτοιμοι, δεν έχει σημασία τι έγινε πριν από έξι μήνες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Κάναμε καλό παιχνίδι τότε και θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα τώρα που είναι πιο κρίσιμος ο αγώνας».

Για τον Τζωρτζ Μπάλντοκ: 

«Κάθε παιχνίδι από τη μέρα που έφυγε, τον νιώθουμε όλοι δίπλα μας. Είναι δύσκολο να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις, παρότι έχει περάσει ένας χρόνος. Θα παίξουμε γι΄ αυτόν, όπως σε κάθε ματς».

Για το γεγονός πως πλέον είναι και αρχηγός της ομάδας: 

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι αρχηγός της Εθνικής. Πιστεύω όλοι μας έχουμε τις δικές μας ευθύνες, δεν νιώθω αρχηγός. Ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος είναι. Νομίζω έχουμε τους χαρακτήρες που όλοι νιώθουμε αρχηγοί μέσα στο γήπεδο. Όταν φοράς το περιβραχιόνιο είναι μεγάλη τιμή».


Νικόλας Κανελλόπουλος 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης