Football Talk

Λεβαδειακός για Λανουά-Βαλέρι: «Γίνονται ρεντίκολο»

Λεβαδειακός για Λανουά-Βαλέρι: «Γίνονται ρεντίκολο»
Ο Λεβαδειακός με ανακοίνωσή του καυτηριάζει την ανάλυση των διαιτητικών αποφάσεων της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League χαρακτηρίζοντας όποιον τις διακινεί «ρεντίκολο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη που ο ίδιος ο οποίος διακινεί τις λανθασμένες αποφάσεις αναγκάζεται να ξεφτιλίζεται για να τις δικαιολογήσει. Δεν είναι η πρώτη που το κάνει και γίνεται ρεντίκολο!

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε τις εποχές που ο ίδιος άνθρωπος έβλεπε την μπάλα να χτυπάει στο πόδι κι όχι στο χέρι, στην παρακάτω φάση.

xeri-lev-aek_131858.png

Και λίγους μήνες αργότερα είδε την μπάλα να χτυπάει στο χέρι κι όχι στο πόδι.

screenshot-2025-03-05-115358_131903.png

Για την ιστορία, μπορεί να ενημερωθεί για τον κανονισμό διαιτησίας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στην ιταλική Serie A, όπου ρητώς αναφέρεται πως:
«Μία πολύ ξεκάθαρη εκτροπή που έχει ως αποτέλεσμα να οδηγήσει σε μία σημαντική αλλαγή στην κατεύθυνση της μπάλας, θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο βάρος στην αξιολόγηση από τη θέση του χεριού όταν εξετάζεται μία παράβαση παιξίματος της μπάλας με το χέρι».
Εκτός, πια, αν στο ελληνικό πρωτάθλημα ο κανονισμός διαιτησίας λειτουργεί με… δακτύλιο, ανάλογα με το αν οι μέρες είναι μονές ή ζυγές.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης