
Ο Παναιτωλικός φιλοξένησε τους φίλους του Ατρόμητου στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Αγρίνιο. Οι οπαδοί των δύο συλλόγων φώναξαν μαζί σύνθημα για τα Τέμπη.
Μια τρομερή στιγμή έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των δύο ομάδων, φώναξαν μαζί ένα σύνθημα για τα Τέμπη, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.
«Το έγκλημα αυτό να ξεχαστεί δεν πρέπει, όλοι θα πληρώσετε το αίμα από τα Τέμπη», φώναζαν εναλλάξ στις κερκίδες τους, θέλοντας με αυτό αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για την υπόθεση των Τεμπών.
Δείτε το βίντεο:
Οι Warriors του Παναιτωλικού φιλοξένησαν τους Fentagin του Ατρόμητου στο χθεσινό ματς στο Αγρίνιο και βροντοφώναξαν μαζί:
— λόκαλ ρέμπελ (@proletarioswest) February 3, 2025
«Το έγκλημα αυτό να ξεχαστεί δεν πρέπει, όλοι θα πληρώσετε το αίμα από τα Τέμπη». pic.twitter.com/5LZ7ecxVYs
Βαγγέλης Τερζής