
Τρίτη διαδοχική νίκη μακριά από το «σπίτι» του, πανηγύρισε ο Ατρόμητος, μετά την επικράτηση του με 1-0, επί του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Έκανε «άλμα» εντός της οκτάδας και βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στη λίστα των ομάδων με τα περισσότερα… «διπλά» τη φετινή σεζόν.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία όπως όλα δείχνουν μπορεί να… ονειρεύεται ακόμα υψηλότερες «πτήσεις» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κατόπιν της νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Ατρόμητος ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Το κλίμα που δείχνει να επικρατεί στις τάξεις του συνόλου από το Περιστέρι, μας προϊδεάζει, πως στοχεύουν σε ακόμη καλύτερες θέσεις, γιατί όχι, και σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο σύλλογος δείχνει να απέχει πια από τον πρότερο κακό του εαυτό, με τους παίκτες του Ουρουγουανού τεχνικού να βρίσκουν τα πατήματα τους, μετά από ένα παρατεταμένο «ντεφορμάρισμα». Στην αλλαγή αυτή, συνέβαλαν εμφανώς οι εκτός έδρας νίκες με Λαμία και Βόλο αντίστοιχα. Η ήττα από τον Ολυμπιακό φαντάζει πλέον «μακρινή», και θα μπορούσαμε να πούμε, πως ενάντια στους Αγρινιώτες, ο Ατρόμητος πραγματοποίησε επίσης μια εξαιρετική εμφάνιση. Παρά το γεγονός, πως το ένα και μοναδικό γκολ που έκρινε την έκβαση του αγώνα, ήρθε από την άσπρη βούλα.
Ο Ατρόμητος συνεχίζει να παρουσιάζει πολύ καλά δείγματα γραφής μακριά από το «σπίτι» του. Από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχει πανηγυρίσει έξι (!) εκτός έδρας νίκες, και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν τον ίδιο αριθμό 7 νικών μακριά από τα γήπεδο τους.
Συνεπώς, τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μας κάνουν να υποθέτουμε, πως οι Περιστεριώτες θα βρίσκονται στην «τροχιά» για τη μάχη των θέσεων που «οδηγούν» στην Ευρώπη, μέχρι και την εκπνοή της Stoiximan Super League.
Τζωρτζίνα Καζαντζίδου