Football Talk

«Ο σύλλογος αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος»: Ο Μπερνάρ ευχαρίστησε και... αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό!

«Ο σύλλογος αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος»: Ο Μπερνάρ ευχαρίστησε και... αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό!
Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Μπερνάρ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, αλλά και όσους τον βοήθησαν σε αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα. 
 
 Ο Μπερνάρ δεν είναι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού και μέσω των social media, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στον σύλλογο. 

Με σχετική ανάρτηση, ο 31χρονος ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στην Ελλάδα, ενώ μεταξύ άλλων, τόνισε πως οι «πράσινοι» αξίζουν να επιστρέψουν στις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερνάρ: 

«Τα πιο ειλικρινή μου ευχαριστώ σε όλους. Θα ήταν πολύ λάθος μου να πω ονόματα, γιατί οι άνθρωποι που με βοήθησαν, από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα, ήταν πάρα πολλοί. Ήταν δύο έντονα χρόνια, τα οποία μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους τους υπαλλήλους του συλλόγου. Τώρα θα είμαι από μακριά ζητωκραυγάζοντας και στέλνοντας όλη τη θετική ενέργεια. Αυτός ο σύλλογος χρειάζεται και αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και να είμαι μέσα στην ιστορία του συλλόγου. Κερδίσαμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερα. Μια ειλικρινής αγκαλιά στον καθένα από εσάς, με αγάπη, Μπερνάρ»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0