Football Talk

Η Αταλάντα δεν… χάρισε το Champions League στη Ρόμα, τέλος στο «μαρτύριο» του -40 για Νάπολι! (video)

Η Αταλάντα δεν… χάρισε το Champions League στη Ρόμα, τέλος στο «μαρτύριο» του -40 για Νάπολι! (video)
«Ασταμάτητη» εντός κι εκτός συνόρων! Η Αταλάντα ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Τορίνο (26/05, 3-0) και «κλείδωσε» την 4η θέση της Serie A, δίνοντας τέλος στις ελπίδες της Ρόμα, για έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Τελευταία αγωνιστική για τη Serie A, έστω κι αν για την Αταλάντα, εκκρεμεί ένα ακόμα ματς. Στο πλαίσιο της 38ης στροφής, πάντως, το σύνολο του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι «κλείδωσε» την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, επικρατώντας με 3-0 (26/05) της Τορίνο. Κάπως έτσι, έδωσε τέλος και στις όποιες ελπίδες της Ρόμα, για παρουσία στο Champions League της σεζόν 2024/25.

Σημειώνεται πως οι Ρωμαίοι ήθελαν την Αταλάντα στην 5η θέση στο φινάλε της φετινής περιόδου, για να εκμεταλλευθούν το έξτρα εισιτήριο της UEFA για τις ιταλικές ομάδες. Σκαμάκα (26'), Λούκμαν (43') και Πάσαλιτς (70' πεν.), ωστόσο, της χάλασαν το «όνειρο».



Από την άλλη πλευρά, στο έτερο ματς των 19:00 της Κυριακής (26/05), Νάπολι και Λέτσε έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που οι «παρτενοπέι» προσπάθησαν να βγάλουν με νίκη την... αγγαρεία, αφού και οι δύο ομάδες, ήταν αδιάφορες βαθμολογικά.

Ήταν ανώτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν και από άνετοι πρωταθλητές την περσινή σεζόν, φέτος ολοκλήρωσαν τη Serie A, στην 10η θέση και στο -40 από την κορυφή (53 έναντι 93 της Ίντερ, που ίσως γίνουν 96, αν κερδίσει τη Βερόνα)!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0