Football Talk

Ο Ντε Μπρόινε μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Θέλει MLS, απορρίπτει σίγουρα τη Σαουδική Αραβία!

Ο Ντε Μπρόινε μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Θέλει MLS, απορρίπτει σίγουρα τη Σαουδική Αραβία!

Στη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος απορρίπτει το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Σαουδική Αραβία!

Τι και αν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν φαινόταν να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση; Τι και αν ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικατέστησε στο 55ο λεπτό, με το σκορ στο 2-0 σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι;

Τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την τεράστια συνεισφορά του Κέβιν Ντε Μπρόινε στους «πολίτες» και τη φετινή σεζόν, με τον Βέλγο να είναι καταλυτικός στην κατάκτηση της τέταρτης, συνεχόμενης Premier League.

Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ντε Μπρόινε θα παραμείνει στη Σίτι και τη νέα σεζόν και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Επικοινώνησαν πράγματι οι Σαουδάραβες με τους εκπροσώπους του, αλλά φημολογείται πως στα πλάνα του δεν είναι μία μεταγραφή εκτός Ευρώπης.

Ο μοναδικός τρόπος να άφηνε την εν λόγω Ήπειρο, θα ήταν μία μετακίνηση στο MLS, αλλά προς το παρόν, φαντάζει απόλυτα χαρούμενος στο «Έτιχαντ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0