Football Talk

«Σπουδαία γυναίκα, μεγάλη Πειραιώτισσα»: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την Ειρήνη Μαρινάκη

«Σπουδαία γυναίκα, μεγάλη Πειραιώτισσα»: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την Ειρήνη Μαρινάκη
Η μητέρα του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, έφυγε από τη ζωή και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα μπορούσε να μην εκδόσει συλλυπητήρια ανακοίνωση στη μνήμη της. 
Τη στεναχώρια του Βαγγέλη Μαρινάκη και των οικείων του βιώνει όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, λόγω της απώλειας της μητέρας του, Ειρήνης, με την ΠΑΕ να συμπαρίσταται μέσω ανακοίνωσης στον πρόεδρο της ομάδας, μετά την αντίστοιχη κίνηση από το μπασκετικό τμήμα, όπως και την ΕΠΟ.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πενθεί για μια σπουδαία γυναίκα, μια μεγάλη Πειραιώτισσα, την Ειρήνη Μαρινάκη, σύζυγο του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη και λατρεμένη μητέρα του ηγέτη μας Ευάγγελου Μαρινάκη.

Μια ζωή γεμάτη αγάπη, φως και δημιουργία.

Μια ζωή γεμάτη προσφορά για τον συνάνθρωπο.

Να έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, την Τετάρτη 17/12/2025 και ώρα 12:00 μ.μ.»

Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης