Football Talk

Κορυφαίος της χρονιάς ο Ιωαννίδης: Ποια ομάδα του Big-5... ξέχασε το Sofascore, στην καλύτερη ενδεκάδα της Stoiximan Super League;

Κορυφαίος της χρονιάς ο Ιωαννίδης: Ποια ομάδα του Big-5... ξέχασε το Sofascore, στην καλύτερη ενδεκάδα της Stoiximan Super League;
Η ιστοσελίδα Sofascore δημοσίευσε την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στη Stoiximan Super League! Ποιες ομάδες έχουν τους περισσότερους παίκτες, αλλά και ποιες... εκπλήξεις υπάρχουν;

Η πιο συναρπαστική «κούρσα» όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο και να πανηγυρίζει, έπειτα από πέντε χρόνια.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε τον Άρη εκτός έδρας (1-2) την τελευταία αγωνιστική και άφησε στη 2η θέση την ΑΕΚ, η οποία έδειχνε να είναι το απόλυτο φαβορί, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως υπήρξαν - και φέτος - αρκετά νέα πρόσωπα που διακρίθηκαν, με την ιστοσελίδα Sofascore να ανακοινώνει την κορυφαία ενδεκάδα της Stoiximan Super League, για τη σεζόν 2023-24.

Σύμφωνα με το Sofascore, κορυφαίος παίκτης της αγωνιστικής περιόδου ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 7.54, τη στιγμή που εντύπωση, προκαλεί το γεγονός, πως στην κορυφαία ενδεκάδα δεν βρίσκονται παίκτες της ΑΕΚ!

Από τρεις παίκτες μετρούν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, δύο έχουν οι Παναθηναϊκός και Άρης, ενώ στην κορυφαία ομάδα της σεζόν, βρέθηκε και ένας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν και οι βαθμολογίες των παικτών:  

Χούλιαν Κουέστα 7.17 (Άρης)

Μπάμπα Ράχμαν 7.29 (ΠΑΟΚ)

Γουίλιαν Αράο 7.21 (Παναθηναϊκός)

Φαμπιάνο Λέισμαν 7.22 (Άρης)

Ροντινέι 7.20 (Ολυμπιακός)

Μάρκο Μπάκιτς 7.18 (ΟΦΗ)

Τάισον 7.50 (ΠΑΟΚ)

Ντανιέλ Ποντένσε 7.44 (Ολυμπιακός)

Κώστας Φορτούνης 7.51 (Ολυμπιακός)

Αντρίγια Ζίβκοβιτς 7.47 (ΠΑΟΚ)

Φώτης Ιωαννίδης 7.54 (Παναθηναϊκός) 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0