Football Talk

Stoiximan Super League: Οι φορές που το πρωτάθλημα άλλαξε… χέρια την τελευταία αγωνιστική! (video)

Stoiximan Super League: Οι φορές που το πρωτάθλημα άλλαξε… χέρια την τελευταία αγωνιστική! (video)

Η φετινή Stoiximan Super League έφτασε στο τέλος της. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν ένα από τα πιο αμφίρροπα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μέχρι και στην τελευταία αγωνιστική, η πρώτη θέση άλλαζε συνεχώς κάτοχο, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής Stoiximan Super League, καθώς στην τελευταία… στροφή του πρωταθλήματος, κατάφερε να πάρει το «διπλό» μέσα στην έδρα του Άρη (19/05, 1-2).

Η ΑΕΚ έκανε τη «δουλειά» της στην αναμέτρηση με τη Λαμία (19/05, 3-0), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να χρηστεί πρωταθλήτρια Ελλάδος.  

Ακόμη και έτσι όμως, η Ένωση έφτασε κοντά στον τίτλο, καθώς οι συνεχόμενες διακύμανσης στα σκορ των δύο παιχνιδιών, αλλάζαν την κατάταξη στη βαθμολογία.

Μέχρι το 19ο λεπτό των παιχνιδιών, ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην πρώτη θέση, καθώς και τα δύο παιχνίδια βρισκόντουσαν στο 0-0.

Από το 20’, έως και το 29’ οι «κιτρινόμαυροι» εκθρόνισαν τους «ασπρόμαυρους», χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Λούμπισιτς (20’).

Ο ΠΑΟΚ όμως, άνοιξε το σκορ στο Χαριλάου με τον Μπράντον Τόμας (30’) και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή.

Η ισοφάριση του Μορόν στο 47ο λεπτό, έδωσε και πάλι ελπίδα στην ΑΕΚ, όπου κατάφερε να ανέβει εκείνη στην κορυφή της βαθμολογίας, μέχρι το 61ο λεπτό τουλάχιστον.

Ο Τάισον ήταν ο απόλυτος «ήρωας» για τον ΠΑΟΚ, καθώς το 62’ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Θεσσαλονικείς και ξαναέβαλε σε θέση «οδηγού» την ομάδα του, χωρίς να χρειαστεί να ξανά αποχωριστεί την κορυφή, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αναλυτικά οι διακυμάνσεις στη βαθμολογία:

1’ – 19’

1 ΠΑΟΚ 78 βαθμοί

2 ΑΕΚ 76 Βαθμοί

20’ – 29’

1 ΑΕΚ 78 βαθμοί

2 ΠΑΟΚ 78 βαθμοί

30’ – 46’

1 ΠΑΟΚ 80 βαθμοί

2 ΑΕΚ 78 βαθμοί

47’ – 61’

1 ΑΕΚ 78 βαθμοί

2 ΠΑΟΚ 78 βαθμοί

62’ – 90’

1 ΠΑΟΚ 80 βαθμοί

2 ΑΕΚ 78 βαθμοί

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0