Football Talk

Serie A: Πάρτι τίτλου με ισοπαλία για την Ίντερ, «χρυσά διπλά» για Κάλιαρι και Φροζινόνε! (video)

Serie A: Πάρτι τίτλου με ισοπαλία για την Ίντερ, «χρυσά διπλά» για Κάλιαρι και Φροζινόνε! (video)

Η Ίντερ γιόρτασε τον τίτλο στο Μεάτσα με ισοπαλία κόντρα στη Λάτσιο (1-1), «φωτιά και λαύρα» στη μάχη της παραμονής στη Serie A!

Πέντε παιχνίδια έγιναν την Κυριακή (19/05), για την 37η αγωνιστική της Serie A, τα οποία αύξησαν περαιτέρω το ενδιαφέρον ενόψει της τελευταίας, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη της παραμονής.

Η Κάλιαρι πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Σασσουόλο, με γκολ των Πράτι (71΄) και Λαπαντούλα (90+1΄), και την… βύθισε για τα καλά στην 19η θέση, και η ίδια ανέβηκε στην 14η με 36 βαθμούς.

Εξίσου μεγάλο «διπλό» κατόρθωσε και η Φροζινόνε στην έδρα της αδιάφορης Μόντσα, με ήρωα τον Τσεντίρα, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, στέλνοντας την ομάδα του στη 1η θέση και τους 35 βαθμούς.

Ουντινέζε και Έμπολι έμειναν ισόπαλες με 1-1 στο Φρίουλι, το οποίο «πάγωσε» στο 90΄, όταν ο Μπαγιέ Νιάνγκ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, αλλά ο Σάμαρντζιτς, με τον ίδιο τρόπο, στο 14ο λεπτό,των καθυστερήσεων, ισοφάρισε σε ένα απίθανο φινάλε! Μια αγωνιστική πριν το τέλος, η Ουντινέζε βρίσκεται στη 17η θέση με 34 βαθμούς, και η Έμπολι στη 18η με 33.


Στο τελευταίο φετινό της παιχνίδι στο μεάτσα, η Ίντερ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με τη Λάτσιο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, και στο 87΄ο Ντάμφρις απέτρεψε το «διπλό», το οποίο η Λάτσιο είχε στα χέρια της από το 32΄και το γκολ του Καμάντα.

Στο Ολίμπικο, η Ρόμα έκαμψε με δυσκολία την αντίσταση της αδιάφορης Τζένοα, και εδραιώθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ του αγώνα επετεύχθη από τον Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό.



www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0