Football Talk

Μίλησε για όλα ο Λουτσέσκου: «Το 2018 μας το έκλεψαν, τώρα ήταν το δυσκολότερο της καριέρας μου – Το αφιερώνω στον Σαββίδη!»

Μίλησε για όλα ο Λουτσέσκου: «Το 2018 μας το έκλεψαν, τώρα ήταν το δυσκολότερο της καριέρας μου – Το αφιερώνω στον Σαββίδη!»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου αμέσως μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του  με 2-1 στο «ντέρμπι της Θεσσαλονίκης» που έκρινε τον τίτλο. Ο Ρουμάνος εκστομίζοντας και μία καλησπέρα στα ελληνικά, ευχαρίστησε τους πάντες, κάνοντας ειδική μνεία στον Ιβάν Σαββίδη, τους παίκτες, την ομάδα και τους φιλάθλους στις δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα του Novasports.

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά ήταν κάτι παραπάνω:

«Καλησπέρα (ελληνικά) Αυτό είναι εκπληκτικό, είναι μαγικό για εμάς. Κανείς δεν μας έδινε ούτε μια πιθανότητα να παλέψουμε για τον τίτλο και να κάνουμε και την πορεία που πραγματοποιήσαμε στην Ευρώπη. Είναι φανταστική η πορεία που έχουμε κάνει. Το πως παίξαμε τα τελευταία 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο, χαρακτηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας όλη αυτή τη χρονιά. Αντικατοπτρίζει τη σεζόν, είχαμε δυσκολίες τις ξεπεράσαμε, και σήμερα στο παιχνίδι με τον Άρη, είχαμε δυσκολίες τις οποίες και πάλι ξεπεράσαμε. Θέλω να επισημάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Όσα έχουν συμβεί ανήκουν στον Ιβάν Σαββίδη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Ιβάν Σαββίδη που μας έχει δώσει αυτό το επίτευγμα. Του αξίζουν μπράβο. Μας έχει μετατρέψει σε μία ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης του οπαδούς μας οι οποίοι ήταν μαζί μας όλη τη σεζόν, ειδικά και χθες που μας στήριξαν. Ήταν όλοι κοντά μας συνεχώς και ευχαριστούμε πολύ για αυτή τη μοναδική στήριξη, από τη Θεσσαλονίκη, την Μακεδονία, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχαριστούμε παιδιά, αυτός ο τίτλος σας ανήκει. Ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο και Νίκο Σαββίδη, τη Μαρία Γκοντσάρεβα, τον Κυριάκο Κυριάκο, το τεχνικό μου επιτελείο, τους φυσικοθεραπευτές, τους γιατρούς και όσους δουλεύουν για την ομάδα και έχουν συνδράμει σε αυτή τη συνεχή βελτίωση».

Για το εάν ο φετινός τίτλος είναι πιο γλυκός από τον αντίστοιχο του 2019:

«Είναι εκπληκτικός αυτός ο τίτλος. Το γκρουπ το προηγούμενο ήταν φτιαγμένο για πρωταθλητισμό. Αυτό όχι, καθώς είχε τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά ήταν ένα σύνολο μαχητών. Τώρα μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, πήραμε έναν τίτλο αντιμετωπίζοντας τέσσερις πολύ καλές ομάδες. Μην το ξεχνάτε πως κερδίσαμε ακόμη έναν τίτλο στο γήπεδο, το 2018, το οποίο κλάπηκε. Η προθυμία των παικτών μου να παίξουν, να τα δώσουν όλα και να γίνουν καλύτεροι κάνει τον τίτλο αυτό τον δυσκολότερο στην προπονητική μου καριέρα και τον ομορφότερο. Είμαι πολύ υπερήφανος και ευγνώμων».

Εάν αυτός ο τίτλος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία ακόμη καλύτερη σεζόν του χρόνου:

«Να μην αρχίζουμε τις μ…. Για την ώρα θέλουμε να πανηγυρίσουμε και να το απολαύσουμε αυτό που καταφέραμε» κατέληξε μέσα σε πολύ εύθυμο κλίμα ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας για τη σεζόν 2023-2024.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0