Football Talk

Ώρα για… φινάλε στην Stoiximan Super League: Τα δεδομένα για την κορυφή και την τρίτη θέση!

Ώρα για… φινάλε στην Stoiximan Super League: Τα δεδομένα για την κορυφή και την τρίτη θέση!

Όλα τα σενάρια, πριν την τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League! Πώς βγαίνει πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και πώς η ΑΕΚ, τι χρειάζονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την τρίτη θέση!

Οι «εμπνεύσεις» του Αντρέ Όρτα και η επιβλητική «τεσσάρα» του ΠΑΟΚ, έφεραν ανακατατάξεις στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος! Και όπως γίνεται αντιληπτό, μία «στροφή» πριν το φινάλε της σεζόν, όλα μετρούν... διπλά!

Μόνος πρώτος, πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά», με 77 βαθμούς έναντι 75 της «Ένωσης». Και τώρα, όλα είναι στα δικά του πόδια!

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την ερχόμενη Κυριακή (19/05), όπου με νίκη, δεν «κοιτά» το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τη Λαμία, στην OPAP Arena. Εφόσον κερδίσει, θα είναι πρωταθλητής Ελλάδας, για τη σεζόν 2023/24!

Από την άλλη πλευρά, αν δεν τα καταφέρει και το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα πάρει το «τρίποντο», τότε ο τίτλος θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέλος, αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τη Λαμία, τα πάντα τελείωσαν γι' αυτήν και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Άρης - ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα θα καταλήξει στα χέρια των «ασπρόμαυρων».

Παράλληλα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα «μονομαχήσουν» στη Λεωφόρο (19/05, 20:00), με στόχο την τρίτη θέση και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, για το Conference League της επόμενης περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στους 73 βαθμούς, δύο περισσότερους από το «τριφύλλι» και γνωρίζουν πως με νίκη ή ισοπαλία, θα παραμείνουν στην τρίτη θέση. Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του, χρειάζεται αποκλειστικά νίκη, για να καταφέρει να προσπεράσει τον «αιώνιο» αντίπαλο στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League:

(20:00) ΑΕΚ - Λαμία

(20:00) Άρης - ΠΑΟΚ

(20:00) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0