Football Talk

Λουτσέσκου: «Kανείς δεν μας έδινε πιθανότητες, μεγάλη δικαίωση!»

Λουτσέσκου: «Kανείς δεν μας έδινε πιθανότητες, μεγάλη δικαίωση!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανώς συγκινημένος, αποθέωσε τους παίκτες του και την δουλειά που έχει γίνει στο γκρουπ και ζήτησε ετοιμότητα για το τελευταίο παιχνίδι που ενδέχεται να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ!

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά τον θρίαμβο της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA:

Εάν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι από τα τρία στη σειρά: 

«Πιστεύω ότι κάθε ένα παιχνίδι από τα τελευταία τρία, είχε την ίδια πίεση, την ίδια ένταση, την ίδια σκληρότητα. Αυτό γιατί αντιμετωπίσαμε τρεις πολύ καλές ομάδες. Το γκρουπ μου έχει ποιότητα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Παλεύουμε πάντα για υψηλούς στόχους. Αν με ρωτάτε αν ήθελα να τελειώσει σήμερα το παιχνίδι λίγο νωρίτερα ναι το ήθελα, όπως το ήθελα και με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό».

Για το εάν είναι η μεγαλύτερη στιγμή του και το εάν αισθάνεται δικαιωμένος:

«Έχω πει πολλές φορές, πως φέτος ξεκινήσαμε από το μείον ουσιαστικά και πως κανένας δεν μας έδινε καμία πιθανότητα, αισθανόμαστε μία δικαίωση. Σήμερα εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, φτάσαμε και πάλι στους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι».

Ποια είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή και τι θα συμβουλέψει τους παίκτες του:

«Να σκεφτόμαστε με ισορροπημένο τρόπο, να δουλέψουμε καλά το επόμενο παιχνίδι, να είμαστε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι και υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα. Όταν φτάνουμε στο σημείο να διεκδικούμε ένα πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, τότε αυτό είναι πολύ σημαντικό» ολοκλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σε πολύ εύθυμη αλλά και φορτισμένη κατάσταση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0